Samsung Galaxy S24 FE Fiyatı Sızdırıldı: Beklenenden Pahalı Olacak!

Samsung'un merakla beklenen yeni Galaxy S24 FE akıllı telefon modelinin fiyatı ortaya çıktı.

Samsung'un ilk olarak bu yılın başında tanıttığı Galaxy S24 serisinin yeni modeli Samsung Galaxy S24 FE ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merakla beklenen telefonun fiyatı sektörel kaynaklar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Detaylar haberde.

Samsung Galaxy S24 FE Zamlı Fiyatla Gelecek!

2024'ün başlarında Galaxy S24 serisini resmi olarak satışa sunan Samsung, yakında sevilen seriye ekleyeceği Fan Edition modeli hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Şirkete yakınlığı ile bilinen kaynaklar Galaxy S24 FE olarak bilinen yeni modelin fiyatını ortaya çıkardı. Buna göre yeni telefon, selefi Galaxy S23 FE'ye kıyasla daha pahalı bir fiyatla satışa çıkacak.

Bu kapsamda akıllı telefonun Avrupa'da 128 GB versiyonu için 749 € ve 256 GB versiyonu için 809 € fiyatla satışa sunulacağı iddia edildi. Bu fiyatlar, S24 FE'nin selefinden daha pahalı olacağına dair daha önceki söylentileri doğruluyor.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

En iyi Samsung telefonlar listesinde her bütçeye uygun modelleri sıraladık. İşte 2024 yılında satın alabileceğiniz Samsung telefon modellerinin listesi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...