Samsung Galaxy S22 İçin Beklenen Güncelleme Yayında!

Samsung, Galaxy S22 serisi için güvenlik açıklarını ortadan kaldıran yamasını yayınladı. Peki, bu yama tam olarak neler sunuyor?

Android 15 tabanlı One UI 7 arayüzü üzerinde son dokunuşlarını yapan Samsung, diğer taraftan ağustos ayını kapsayan güvenlik güncellemelerinin dağıtımını sürdürüyor. Güney Koreli üretici, son olarak Galaxy S22 serisi için Ağustos 2024 yamasını yayınladı.

Samsung Galaxy S22 Serisi İçin Ağustos 2024 Güncellemesi Yayında

Samsung'un Ağustos 2024 yamasını alan modeller Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra oldu. S90xEXXSAEXGD yapı numaralarına sahip yamanın Avrupa versiyonları için kullanıma sunulduğu, ancak önümüzdeki dönemlerde diğer bölgelere de geleceği söyleniyor.

Samsung'un daha önce belirttiği gibi, Ağustos 2024 güncellemesi oldukça önemli. Güncelleme tamı tamına 50 güvenlik açığını ortadan kaldırarak daha güvenli bir deneyim sunuyor. Yamayı cihazınıza kurmak için Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve yükle adımlarını takip etmeniz yeterli olacak.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

En iyi Samsung telefonlar listesinde her bütçeye uygun modelleri sıraladık. İşte 2024 yılında satın alabileceğiniz Samsung telefon modellerinin listesi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!