Samsung'un Yeni Telefonu Performans Testinde Görüldü!

Samsung bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Galaxy M55 5G'nin devam modeli: Galaxy M55s üzerinde çalışıyor. Bu yeni model performans testinde boy gösterdi.

Bu yılın başlarında Galaxy M55 5G'yi piyasaya süren Samsung'un son dönemde Galaxy M55s üzerinde çalıştığını sizlere duyurmuştuk. Geekbench performans testinde boy gösteren ve çeşitli sertifikaları almaya başlayan telefon bir kez daha Geekbench'in konuğu oldu. Bu yeni performans testi ile cihazın işlemcisi netleşmiş oldu.

Samsung Galaxy M55s Performans Testi: Geekbench

Geekbench veritabanına SM-M558B model numarası ile dahil olan telefon orijinal model ile yani Galaxy M55'le aynı işlemciden: Snapdragon 7 Gen 1'den güç alıyor. 4 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, 2.4 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci ve Adreno 644 GPU'ya ev sahipliği yapıyor.

Daha önce ortaya çıkan test sonuçlarında olduğu gibi Android 14 ile çalışan telefonun 8 GB RAM'e sahip olduğunu görüyoruz. Tabii satışa sunulduğunda farklı konfigürasyonlar ile boy gösterebilir. 

Geekbench'in tek çekirdek ve çok çekirdek testlerinden sırasıyla 1015 ve 2347 puan alan telefon hakkında bildiklerimiz şu anda bunlarla sınırlı.

Galaxy M55 5G'nin özelliklerini hatırlayacak olursak: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemciden güç alan telefon, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile geliyor. 6.7 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran 120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük sunarken, 5000 mAh'lık batarya 45W hızlı şarj desteğine sahip.

Samsung Galaxy M55 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy M55 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung'un şimdiye kadarki en yüksek çözünürlüklü ön kamerasını taşıyan akıllı telefon modeli tanıtıldı. İşte, Samsung Galaxy M55'in özellikleri!

Cihazın arka tarafında 50 Megapiksel ana kameraya, 8 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel makro kamera eşlik ederken, ön tarafta 50 Megapiksel kamera bulunuyor.