Samsung Galaxy Buds FE Tanıtıldı: Uygun Fiyatlı Kulaklık!

Samsung Galaxy Buds FE'nin özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, Samsung marka yeni kablosuz kulaklık modeli neler sunuyor? İşte merak edilen detaylar!

Oldukça uygun olan fiyat etiketi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Samsung Galaxy Buds FE modeli tanıtıldı. Yapılan tanıtım sonucunda kulaklığın özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, teknoloji devi tarafından üretilen yeni kulaklık neler sunuyor?

Samsung Galaxy Buds FE Özellikleri

  • Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Var.
  • Kulaklık Batarya Kapasitesi: 60 mAh
  • Bluetooth: 5.2
  • Mikrofon: 3 adet
  • Şarj Kutusu Batarya Kapasitesi: 470 mAh
  • Kulaklık Boyutu: 17,1 x 19,2 x 22,2 mm
  • Şarj Kutusu Boyutu: 50,0 x 27,7 x 50,0 mm

Samsung Galaxy Buds FE olarak isimlendirilen yeni kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyen kulaklıkta 60 mAh, şarj kutusunda ise 470 mAh batarya kapasitesi yer alıyor.

Kulaklığın ANC açıkken 6 saate kadar, şarj kutusuyla beraber toplamda 21 saate kadar pil ömrü sunduğu belirtiliyor. Paylaşılan bilgilere göre ANC kapalıyken kulaklık 8,5 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar pil ömrü sunabiliyor.

Samsung Galaxy Buds FE Fiyatı

Çok şık bir görünüme sahip olan Galaxy Buds FE uygun fiyatıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Samsung'un yeni kulaklık modeli için 99 dolar fiyat belirlendi.

Uzun Süredir Beklenen Samsung Galaxy S23 FE Tanıtıldı!
MOBİL

Uzun Süredir Beklenen Samsung Galaxy S23 FE Tanıtıldı!

Uzun süredir merak içerisinde beklenen Samsung Galaxy S23 FE'nin özellikleri ve fiyatı açıklandı. Peki, Samsung'un yeni telefonu neler sunuyor?

Samsung marka yeni kablosuz kulaklık modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.