Android 15 İçin Nefesler Tutuldu: Popüler Samsung Modeli One UI 7 Çalıştırırken Görüldü!

Samsung, son raporlara göre Android 15 Tabanlı One UI 7 güncellemesini popüler bir model üzerinde test etmeye başladı!

Samsung, uzun bir süredir Android 15 tabanlı One UI 7 sürümü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Beta sürecini başlatmak için son dokunuşlarını yapan Güney Koreli marka, son raporlara göre yeni sürümü popüler bir model üzerinde test etmeye başladı. Peki, bu model hangisi?

Samsung, Android 15 Tabanlı One UI 7 Sürümünü Galaxy A55'te Test Etmeye Başladı

SamMobile, Samsung'un Android 15 tabanlı One UI 7 sürümünü bu yılın başında tanıttığı Galaxy A55 modeli üzerinde test etmeye başladı. Kaynak, testlerin akıllı telefonun SM-A556B model numarasına sahip Avrupa varyantı üzerinde gerçekleştiğini belirtirken, yeni sürümün A556BXXU4BXGA yapı numarasını taşıdığını gözler önüne seriyor.

Daha önce Güney Koreli şirketin One UI 7'nin beta sürecini ağustosun üçüncü haftasında başlatacağı iddia edilmişti, ancak son gelen raporlar bu söylentilerin tam tersi niteliğinde. Zira sektörde sızıntılarıyla bilinen Ice Universe, şirketin şu an için One UI 7 betasını yayınlama planı olmadığını söyledi. Kısacası, şu an için yeni sürümle ilgili elimizde bir tarih yok.

Son olarak, şirketin A55’in ardından Galaxy A53, Galaxy A54 ve Galaxy A73 modelleri için de benzer bir karar aldığı ortaya çıktı. Hatta akıllı telefonların yeni sürümle birlikte Geekbench testlerine girdiğini de belirtelim.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

En iyi Samsung telefonlar listesinde her bütçeye uygun modelleri sıraladık. İşte 2024 yılında satın alabileceğiniz Samsung telefon modellerinin listesi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.