Samsung CEO'su Apple'ı Geride Bırakmalarını Sağlayacak Sırrı Açıkladı: "Çamaşır Makinesi"

Samsung CEO'su, Apple'ı geride bırakmanın büyük sırrını açıkladı. İşte detaylar!

Samsung bu yıl yapay zeka konusunda elinden geleni yaptı ve akıllı telefonlardan ev aletlerine kadar çeşitli ürünlerine yapay zekanın gücünü yerleştirdi.

Samsung Electronics CEO'su Han Jong-hee'ye göre, Samsung'un Apple'ı çok geride bırakmasına yardımcı olacak gizli tarifi açıkladı.

Samsung'un Apple'ın Sahip Olamadığı Üstünlük Nedir?

2022'den beri Samsung'un ev aletleri bölümünü yöneten ve bölümün kârlılığını artırmaya odaklanan Samsung Electronics CEO'su Han Jong-hee, ev aletleri ve mobil cihazlarla önemli ölçüde iyileştirilmiş bağlantı sayesinde bu yıl mükemmel bir performans sergileyeceğine olan güvenini dile getirdi.

Apple'ın geride kaldığı bir alan olduğunu belirten Han, Apple’ın on milyonlarca iPhone satmasına rağmen ev aletleri üretemediği ve bu nedenle bir Samsung telefon ve cihazla elde edilen kusursuz bağlantıyı sağlayamadığını söyledi.

Samsung'un TV ve akıllı telefonlardaki liderliği nedeniyle gelişmiş bağlantı sağlayabildiğine dikkat çeken Han, “Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak ve aynı zamanda akıllı ev cihazlarıyla etkileşime girmelerini kolaylaştıracak” dedi.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında satın alabilecek en iyi Samsung telefonlar hangileri? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için birbirinden başarılı akıllı telefon modellerinin yer aldığı bir liste hazırladık.

Ayrıca Samsung'un bu yılın sonlarında Bixby'ye Yüksek Lisans temelli üretken yapay zekayı tanıtacağına dair ipuçları da verdi.

YORUMLAR