Samsung x Amazon Kampanyası Başladı: Ücretsiz 6 Ay Amazon Prime İmkanı!

Samsung'un, belli başlı ürünlerine sahip kullanıcılarına 6 aylık Amazon Prime olanağı sağladığı kampanyası başladı. İşte detaylar!

Barış Bulut -

Samsung, en yeni katlanabilir modelleri olan Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 veya Galaxy Tab S9 serisi ürünlerine sahip kullanıcılarına özel olmak kaydıyla, Amazon Prime'ın birbirinden avantajlı kampanyalarından 6 ay boyunca ücretsiz faydalanabilecekleri bir kampanya başlattı.

Samsung'un başlattığı bu kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek ve bahsi geçen ürünlere sahip kullanıcılar, Amazon Prime’ın bütün özel kampanya ve avantajlarından faydalanabilecek.

Samsung'un Sunduğu Amazon Prime Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Kampanyaya katılım için daha önceden bu ürünlere sahip olma şartı bulunmuyor. Bu nedenle Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 veya Galaxy Tab S9 serisi ürünlerinden birini satın alarak hâlâ kampanyadan yararlanmak mümkün.

Kampanyaya katılmak için Samsung Account üzerinde kayıtlı e-posta adreslerine gönderilecek Amazon Prime üyelik linkini aktif etmek yeterli.

sinema

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024

Amazon Prime Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

Mobil

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

Samsung'un sağladığı Amazon Prime kampanyasına dair daha detaylı bilgi sahibi olmak için buradan Samsung'un kampanya sayfasını inceleyebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR