Robert Downey Jr. Marvel Evrenine Geri Dönüyor: Ancak Iron Man Olarak Değil!

Iron Man karakteriyle özdeşleşen Robert Downey Jr., Marvel evrenine geri dönüyor. Ancak, bu geri dönüş beklediğimiz gibi olmayacak!

Marvel'ın eskisi gibi olmadığı yönündeki eleştirilerin arttığı son yıllarda, hayranları sevinçten çılgına çevirecek bir gelişme yaşandı. Dün gece saatlerinde gerçekleşen Comic-Con fuarındaki Marvel panelinde Doomsday ve Secret Wars adında yeni Avengers filmleri duyuruldu.

Yeni Avengers filmlerinin tanıtılmasının yanı sıra, sunumdaki belki de en önemli olay Marvel'ın ikonik isimlerinden Robert Downey Jr.'ın geri dönüşü oldu. En son 2019'daki Avengers: Endgame filminde görünen usta oyuncu, maalesef beklendiği gibi Iron Man karakteriyle Marvel evrenine dönmeyecek.

Robert Downey Jr. Marvel Evrenine Doctor Doom Karakteriyle Geri Dönüyor

 

Marvel'ın Doomsday ve Secret Wars isimli yaklaşan Avengers filmlerinin yönetmen koltuğunda, Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016), Avengers: Sonsuzluk Savaşı (2018) ve Avengers: Endgame (2019) yapımlarından yakından tanıdığımız Russo kardeşler oturacak.

Comic-Con'un Marvel oturumundaki tek sürpriz bu değildi. Panelin sonlarına doğru, uzun süredir Marvel evrenine geri döneceği konuşulan Robert Downey Jr., Doctor Doom kostümüyle sahneye çıkarak iddiaları resmen doğruladı. Tabii, bu anlarda sahnede büyük bir alkış tufanı koptuğunu belirtelim.

Şu an için yeni filmlerle ilgili kapsamlı detaylar paylaşılmadı. Ancak, adından da anlaşılacağı üzere Robert Downey Jr.'ın Doctor Doom karakteriyle Mayıs 2026'da vizyona girecek Doomsday filminde izleyicilerin karşısına çıkacağını söyleyelim. Öte yandan, tam bir yıl sonra Mayıs 2027'de çıkacak Secret Wars'da görünüp görünmeyeceği ise şimdilik belli değil.

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste
Sinema

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste

Marvel evreninde yeni yolculuklara çıkmaya hazır mısınız? İşte, bu evrende yazılan yeni hikâyeler ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Marvel filmleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.