MultiVersus İbret Oldu: Riot Games Geliştirdiği Dövüş Oyununu İptal Etti!

Riot Games, MultiVersus'un başarısız olmasının ardından uzun süredir 70-80 kişilik bir ekiple geliştirdiği dövüş oyununu iptal etti.

League of Legends ve Valorant gibi yapımlarla yakından tanıdığımız Riot Games, hayranları fazlasıyla üzecek bir karara imza attı. Stüdyo, Player First Games ve Warner Bros ortaklığında piyasaya sürülen MultiVersus'u göz önüne alarak bir süredir geliştirdiği dövüş oyununu iptal etti. 

Riot Games, Super Smash Bros. Serisinden İlham Alan Oyununu İptal Etti

MultiVersus, 2022 yılında oyunseverlere sunuldu. Oyunda, Batman'den Superman'e, Bugs Bunny'den LeBron James'e kadar çeşitli karakterlerle eğlenceli bir dövüş deneyimi sunulması hedeflenmişti. Ancak yapım, Super Smash Bros. konseptiyle ilk etapta dikkatleri üzerine çekse de günümüzde ticari bir başarısızlık olarak kabul ediliyor.

Riot Games, MultiVersus'un başarısız olmasının ardından uzun süredir 70-80 kişilik bir ekiple geliştirdiği dövüş oyununu iptal etme kararı aldı. 2001'de çıkan Super Smash Bros. Melee'den ilham alınarak tasarlanan Pool Party kod adlı bu crossover dövüş oyununu maalesef hiçbir zaman göremeyeceğiz.

Riot Client Açılmıyor, Çözümü Nedir?
OYUN

Riot Client Açılmıyor, Çözümü Nedir?

Riot Client açılmıyor, ne yapabilirim? Bu sorunun cevabını merak eden oyuncular için problemin düzelmesine yardım edebilecek çözüm yöntemlerini açıkladık.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!