Redmi Note 14 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı: Nasıl Görünecek?

Son raporlar, Redmi Note 14 Pro'nun tasarımını gözler önüne seriyor. Peki, akıllı telefon nasıl bir görünümle kullanıcı karşısına çıkacak!

Redmi Note 13 ailesini geçen yılın sonunda kullanıcılara sunan Xiaomi, şimdi serinin devam modelleri üzerinde çalışmaya başladı. Bugüne dek Note 14 serisiyle ilgili bazı detaylar aldık ve bu sayede neler beklememiz gerektiğine dair az da olsa bilgi sahibiyiz. Son raporlar, Redmi Note 14 Pro'nun tasarımını gözler önüne seriyor.

Redmi Note 14 Pro Nasıl Görünecek: İşte Tasarımı

Redmi Note 14 Pro, yumuşak kenarlı oval bir kamera kurulumuyla gelecek ve burada üç kamera sensörü ile bir adet LED flaş yer alacak. Böylelikle Xiaomi'nin yeni seride bir tasarım değişikliğine gittiği iddiaları doğrulanmış oldu. Akıllı telefonun ön görünümü henüz belli olmasa da selefindeki delikli tasarımın devam etmesini bekliyoruz.

Redmi Note 13 modelleri geçen yılın eylül ayında Çin'de satışa çıktı. Akıllı telefonlar tanıtımdan birkaç ay sonra ise global pazarlara geldi. Eğer Xiaomi geleneği bozmazsa, yeni serinin önümüzdeki ay Çin'de vitrine çıkacağını ve tahmini olarak ocak ayında globale geleceğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Reklam Kapatma: Reklamlar Nasıl Kaldırılır?
NASIL YAPILIR

Xiaomi Reklam Kapatma: Reklamlar Nasıl Kaldırılır?

Xiaomi telefonda reklam kapatma işlemi için ne yapılmalıdır? Bu yazımızda Xiaomi reklam kaldırma hakkında merak edilen tüm detaylara yakından göz atacağız.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!