Fiyat Performans Canavarı Redmi Note 14 İçin Geri Sayım!

Redmi Note 14, 24094RAD4G model numarasıyla IMEI veri tabanında ortaya çıktı. İşte ayrıntılar!

Geçen yılın sonunda Redmi Note 13 ailesini tanıtan Xiaomi, şimdi serinin devamı üzerinde çalışmaya başladı. Bu kapsamda Redmi Note 14 ailesi hakkında belirli aralıklarla yeni detaylar ortaya çıkıyor ve özellikle son raporlar, standart modelin önemli bir eşiği aştığını gözler önüne seriyor.

Redmi Note 14 IMEI Veri Tabanında Göründü 

Redmi Note 14, 24094RAD4G model numarasıyla IMEI veri tabanında ortaya çıktı. Liste, akıllı telefonun herhangi bir teknik özelliğini ortaya koymazken, tanıtımın ise oldukça yakın olduğuna dair önemli ipuçları veriyor.

Geçmiş sızıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, Redmi Note 14'ün belirli bölgelerde POCO X7 Neo adıyla satılacağını söyleyebiliriz. Bilindiği gibi, Çinli üreticiler arasında yeniden markalama sıkça tercih ediliyor. Bu durumda genellikle akıllı telefonların özellikleri aynı kalırken, isimleri ve tasarımları değişiyor.

Redmi Note 13 ailesi geçen yılın eylül ayında Çin'de piyasaya sürüldü. Akıllı telefonlar tanıtımdan birkaç ay sonra ise global pazarlarda satışa çıktı. Eğer Xiaomi burada geleneği bozmazsa, yeni modellerin önümüzdeki ay Çin'de vitrine çıkacağını ve muhtemelen ocak ayında globale geleceğini söyleyebiliriz.

İşlemcisi Netleşti: Redmi Note 14 Pro+ Özellikleri Sızdırıldı!
MOBİL

İşlemcisi Netleşti: Redmi Note 14 Pro+ Özellikleri Sızdırıldı!

Redmi Note 13 Pro+ geçen yıl Eylül'de piyasaya sürüldü ve bu nedenle devam modelinin gelmesine birkaç hafta kaldı. Redmi Note 14 Pro+ özellikleri sızdırıldı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!