Xiaomi'nin Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonu Ortaya Çıktı!

Yaklaşan Redmi Note 14 serisiyle ilgili ilk teknik detaylar geldi. Peki, akıllı telefonlar tam olarak kullanıcılara neler sunacak?

Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından Xiaomi, çok yakında Redmi Note 14 serisini kullanıcıların beğenisine sunacak. Son raporlar, akıllı telefonlarla ilgili ilk teknik detayları gözler önüne seriyor.

Redmi Note 14 Serisi Neler Sunacak?

Redmi Genel Müdürü Wang Teng Thomas, Çinli mikroblog sitesi Weibo üzerinden Redmi Note 14 serisiyle ilgili bazı paylaşımlarda bulundu. Buna göre akıllı telefonlarda IP68 sertifikası mevcut olacak. Bu sayede ürünlerin suya ve toza karşı korunaklı olacaklarını söyleyebiliriz.

Buradaki bir diğer detay ise modellerin sağlamlık ve pil ömrü gibi detaylarda daha da gelişmiş bir deneyim sunacak olması. Şu an için konuyla ilgili herhangi bir detay verilmese de özellikle Redmi Note 14 Pro ve Pro+ modellerinde bu durumun söz konusu olacağı söyleniyor. 

Note 14 Pro ve Pro+ modellerinde 1.5K çözünürlüklü 120 Hz OLED ekran, kavisli kenarlar ve 50 Megapiksel üçlü kamera bulunacak. Pro modeli Snapdragon 7s Gen 3 yonga setinden beslenirken, Pro+ ise Dimensity 7350 işlemcisinden güç alacak.

Bununla birlikte, standart modelde 1.5K AMOLED bir ekranın karşımıza çıkması bekleniyor. İşlemci tarafında ise günlü kullanımda oldukça ideal donanımlardan MediaTek Dimensity 6100+'ın kullanılması kuvvetle muhtemel.

Xiaomi Reklam Kapatma: Reklamlar Nasıl Kaldırılır?
NASIL YAPILIR

Xiaomi Reklam Kapatma: Reklamlar Nasıl Kaldırılır?

Xiaomi telefonda reklam kapatma işlemi için ne yapılmalıdır? Bu yazımızda Xiaomi reklam kaldırma hakkında merak edilen tüm detaylara yakından göz atacağız.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!