Redmi Note 13 Pro+ Geekbench Puanları ile Şaşırttı!

Uzun süredir merak içinde beklenen Redmi Note 13 Pro+ modelinin Geekbench puanları gün yüzüne çıktı. İşte Redmi marka telefonun sergilediği performans!

Çok yakında tanıtılması beklenen Redmi Note 13 Pro+ modelinin Geekbench puanları ortaya çıktı. Ayrıca söz konusu telefon ile ilgili bazı özellikler de belli oldu. Peki, Redmi marka yeni akıllı telefon modeli Geekbench testinde nasıl bir performans sergiledi?

Redmi Note 13 Pro+ Geekbench Puanları ile Gündeme Geldi

Uzun bir süredir merak içerisinde beklenen Redmi Note 13 Pro+ isimli akıllı telefon modelinin Geekbench test sonuçları gün yüzüne çıktı. 23090RA98C model numarasına sahip olan telefon tekli çekirdek testinde 1.122 puan, çoklu çekirdek testinde ise 2.636 puan aldı.

Söz konusu performans testi ile birlikte telefona dair bazı özellikler de gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre Note 13 Pro+ modelinde MediaTek Dimensity 7200 Ultra işlemcisi yer alıyor. Telefonun Geekbench testinde listelenen sürümünde 16 GB RAM yer alıyor.

Orta segment telefonlar arasında yerini almaya hazırlanan cihazın 8 GB RAM seçeneği de sunması bekleniyor. Geekbench testine göre söz konusu akıllı telefon Android 13 işletim sistemiyle birlikte gelecek.

Xiaomi Redmi Note 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Xiaomi Redmi Note 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Xiaomi Redmi Note 13 serisi özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yeni Redmi modellerine dair detaylar!

Redmi Note 13 Pro+ Ne Zaman Tanıtılacak?

Merak içerisinde beklenen Redmi Note 13 Pro+ olarak isimlendirilen akıllı telefon modeli 21 Eylül 2023 tarihinde tanıtılacak.

iPhone 15'in Türkiye Onarım ve Servis Fiyatı Belli Oldu!
TEKNOLOJİ

iPhone 15'in Türkiye Onarım ve Servis Fiyatı Belli Oldu!

Piyasaya yeni çıkan iPhone 15 serisinin Türkiye onarım ve servis ücreti belli oldu. İşte cihazların tamirinde istenecek fiyatlar!

Redmi marka yeni akıllı telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.