Red Dead Redemption'ın PC Sürümünün Fiyatı Belli Oldu: Cep Yakıyor!

Bilgisayar kullanıcıları tarafından merak içerisinde beklenen Red Dead Redemption PC sürümünün fiyatı belli oldu. İşte Epic Games Store'daki fiyat!

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Red Dead Redemption PC sürümünün çıkış tarihi açıklanmıştı ancak ne kadar fiyat etiketiyle satılacağı merak konusuydu. Bugün yaşanan gelişme ile birlikte oyunun Epic Games Store'daki fiyat etiketi belli oldu.

Rockstar San Diego ile Rockstar North tarafından geliştirilen açık dünya oyunu ilk olarak 2010 yılının mayıs ayında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için satışa sunulmuştu.

2023 yılının ağustos ayında ise oyunun Nintendo Switch ve PlayStation 4 sürümleri piyasaya sürülmüştü. Kısaca RDR olarak bilinen oyun çok yakında bilgisayar üzerinden de oynanabilecek. Peki, Red Dead Redemption PC sürümünün fiyatı ne kadar olacak?

Red Dead Redemption PC Sürümünün Fiyatı

Red Dead Redemption oyunu için Epic Games Store'da 1.749 TL, Steam'de 49.99 dolar (1.710 TL) fiyat etiketi belirlendi. Oyunun PlayStation mağazasında Sonbahar İndirimleri kapsamında 1.749 TL'den 1.224,30 TL'ye düştüğünü de belirtelim.

Red Dead Redemption'ın PC Sürümü Çıkış Tarihi

Vahşi Batı temasına sahip olan Red Dead Redemption 29 Ekim 2024 tarihinde PC platformuna çıkacak. Oyun henüz ön siparişe açılmadığı için ne kadar fiyat etiketine sahip olacağı bilinmiyor.

PlayStation Store Sonbahar İndirimleri Başladı: %90'a Varan İndirim Fırsatı!
OYUN

PlayStation Store Sonbahar İndirimleri Başladı: %90'a Varan İndirim Fırsatı!

PlayStation Storeda başlatılan kampanya kapsamında çok sayıda oyunun fiyatı önemli ölçüde düştü. İşte indirime giren PlayStation oyunları!

Red Dead Redemption hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.