Yolun Sonu Geldi: Popüler Samsung Modellerinin Güncelleme Desteği Bitti!

Samsung, geçtiğimiz yıllarda kullanıcıların beğenisine sunduğu üç modelin yazılım desteğini sonlandırdı!

Tunahan Karakış -

Akıllı telefon markaları donanımsal açıdan yeni sürümleri çalıştırması pek de mümkün olmayan modelleri rafa kaldırmaya devam ediyor. Son olarak Samsung, uzun yıllardır güncelleme desteği verdiği ürünlerin fişini çekti. Peki, bu modeller hangileri ve desteğin bitmesi ne anlama geliyor?

Samsung, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Tab S7 ve S7+'ın Güncelleme Desteğini Sonlandırdı

Samsung, 2020'de piyasaya sürdüğü Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Tab S7 ve S7+ modellerinin yazılım desteğini bitirdi. Bilindiği üzere, Güney Koreli üretici geçtiğimiz yıl bu modellere Android ve One UI desteği vermeyi durdurdu. Bu ürünler o tarihten bu yana yalnızca güvenlik güncellemeleri alıyordu.

Bundan böyle ilgili modeller için herhangi bir güvenlik güncellemesi de yayınlanmayacak. Ancak, güvenlik açığı gibi ekstrem durumlarda ise bu durum değişebilir.

Galaxy Z Flip 5G, Tab S7 ve Tab S7+, Android 10/One UI 2.1 ile piyasaya sürüldü. Üç büyük Android işletim sistemi yükseltmesini tamamlayan bu modeller, son olarak 2023'ün başlarında Android 13'e güncellendi. Ardından, One UI 5.1 ve One UI 5.1.1 arayüz yamalarını alarak yazılım serüvenlerini tamamladı.

Mobil

Bütçe Dostu Telefon: Samsung Galaxy A14 Özellikleri ve Fiyatı

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR