POCO'nun Bütçe Dostu Telefonu İçin Tarih Verildi: Peki Neler Sunacak?

Daha önce performans testlerinde ve sertifikasyon sitelerinde görünen POCO M6 Plus 5G modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı!

POCO, ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Çinli şirket, bu doğrultuda M6 Plus 5G modelini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Daha önce performans testlerinde görünen akıllı telefonun son olarak tanıtım tarihi ortaya çıktı. Peki, POCO M6 Plus 5G modeli neler sunacak?

POCO M6 Plus 5G Ne Zaman Tanıtılacak ve Neler Sunacak?

POCO M6 Plus 5G modelinin tanıtım tarihi, Flipkart gibi e-ticaret platformlarında ortaya çıkan posterlerle belli oldu. Buna göre akıllı telefon, 1 Ağustos'ta kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlk olarak Hindistan'da satışa çıkması beklenen modelin daha sonra diğer bölgelere de gelmesi söz konusu.

POCO M6 5G'de Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 işlemcisi mevcut olacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; 2x 2.2 GHz ARM Cortex-A78 ve 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Adreno grafik birimine sahip. Bununla birlikte, 6/8 GB RAM ve 128 GB depolama seçenekleriyle gelecek.

Akıllı telefonda 6.79 inç, 120 Hz yenileme hızı sunan bir LCD panel bulunacak. Bunun dışında, 13 Megapiksel selfie kamerası, 108 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel yardımcı sensörden oluşan çift kamera kurulumu ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 33W hızlarında şarj olabilen 5,030 mAh'lik bir pilden beslenecek modelin fiyatı ise 167 dolardan başlayacak.

Şu an için resmi bilgiler olmasa da, POCO M6 Plus 5G'nin geçen aylarda Çin'de vitrine çıkan Redmi Note 13R'nin yeniden markalanmış sürümü olacağı söyleniyor. Eğer bu doğruysa, iki telefon temelde aynı teknik özellikleri paylaşabilir.

POCO C65 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

POCO C65 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde POCO C65'in özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte POCO tarafından üretilen akıllı telefon modeli!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!