Poco M6 4G Sertifikasını Kaptı: Pil Kapasitesi Beklentilerin Üzerinde Olacak!

Poco M6, yeni 4G uyumlu sürümüyle gelecek. Pil kapasitesinin de beklentileri aştığı söyleniyor. İşte detaylar!

poco m6 4g pil kapasitesi

Akıllı telefon piyasasının bilindik üreticilerinden Poco geçen Aralık ayında M6 modelini tanıtmıştı. Tanıtımdan kısa bir süre geçmesine rağmen, merak uyandıran bir gelişme yaşandı. Poco Aralık ayında tanıttığı modeli M6'yı 5G desteği ve Dimensity 6100+ işlemcisiyle karşımıza çıkarmıştı.

Gündeme yeni gelen bilgiler  ise markanın sadece 4G uyumlu bir sürüm getireceği yönünde. Bu iddianın temelini ise NBTC listesinde yer alan ve FCC tarafından yapılan açıklamalar oluşturuyor.

poco m6 4g pil kapasitesi-1

Yeni Sürüm NFC Özelliğini de Beraberinde Getiriyor

Çinli üreticinin bu yeni modeli NFC ile beraber getireceği ise FCC tarafından açıklandı. Cihazın tüm özelliklerinin henüz gün yüzüne çıkmamasına rağmen cihazın bataryası biz kullanıcıları şaşırtabilir.

Bataryanın 5.000mAh tanıtılabileceği ancak 4.930 mAh kullanılabilir kapasiteye sahip olacağı konuşuluyor. Bu yeni versiyonun  33W şarjı desteklediği ve HyperOS işletim sistemiyle çalışacağı da gelen bilgiler arasında.

Poco M6 5G Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Poco M6 5G Özellikleri ve Fiyatı

İki farklı renk seçeneği ile beraber gelen Poco M6 5G özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, Poco marka yeni akıllı telefon modeli neler sunuyor? Bu rehberde söz konusu telefon ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Bu yeni sürümün ortaya çıkışı kullanıcıların ilgisini daha çok çekecek gibi görünüyor. Sürümle ilgili detaylar ortaya çıktıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

YORUMLAR