Xiaomi'nin Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonu Ortaya Çıktı: Neler Sunacak?

Güvenilir sektör kaynakları, yaklaşan POCO F7'nin bazı teknik detaylarını gözler önüne serdi. Peki, akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak?

Mayıs ayında POCO F6 ailesini piyasaya süren Xiaomi, serinin halefi üzerinde çalışmalarına başladı. Son raporlar, POCO F7 hakkında yeni detayları gözler önüne seriyor. Peki, şirketin yaklaşan uygun fiyatlı modeli kullanıcılara neler sunabilir ve ne zaman tanıtılabilir?

POCO F7 Neler Sunacak?

Güvenilir sızıntılarıyla bilinen Experience More, yaklaşan POCO F7 modeli hakkında bazı teknik detayları paylaştı. Buna göre akıllı telefonda 1,5K çözünürlük sunan düz bir ekran mevcut olacak. Dahası, plastik bir çerçeveyle donatılacağı iddia ediliyor.

XiaomiTime'ın haberine göre POCO F7, “2412DPC0AG” ve “2412DPC0AI” numaralarıyla IMEI veri tabanında göründü. İlk model global pazarlara işaret ederken, ikincisi Hindistan versiyonunu ortaya koyuyor. Maalesef, liste şu an için akıllı telefonun özelliklerine ve tanıtım tarihine ilişkin herhangi bir detay mevcut değil.

Çinli şirketler arasında yeniden markalanma sıkça tercih ediliyor. Örneğin, Çin'de piyasaya sürülen bir telefon, sonrasında ismi ve tasarımı değiştirilerek globalde satışa sunuluyor. Bu süreçte genellikle özelliklerde herhangi bir değişiklik yapılmıyor. Bu kapsamda yaklaşan POCO F7'nin Çin'de satılacak Redmi Turbo 4'ün yeniden markalanmış sürümü olacağı söyleniyor.

POCO F7 serisinin ne zaman tanıtılacağı ise şimdilik belli değil. Ancak şirketin F serisi için genellikle mayıs ve haziran aylarını tercih ettiğini belirtelim. Eğer gelenek bozulmazsa, akıllı telefonlar önümüzdeki yılın mayıs veya haziran aylarında vitrine çıkabilir.

10.000 mAh Bataryalı POCO Pad Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

10.000 mAh Bataryalı POCO Pad Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde POCO Pad özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte POCO marka yeni tablet modeline dair detaylar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!