PlayStation Plus'a 18 Oyun Veda Ediyor: Red Dead Redemption 2 ve Dahası!

Önümüzdeki ay içerisinde PlayStation Plus Extra ve Premium'dan kaldırılacak oyunlar ortaya çıktı. Paylaşılan listede toplamda 18 oyun mevcut.

PlayStation Plus Extra ve Premium'dan kaldırılacak oyunlar belli oldu. Abonelik sisteminin kütüphanesinden kaldırılacak yapımlar arasında Red Dead Redemption 2 ve Grand Theft Auto: San Andreas - The Definite Edition dahil olmak üzere 18 adet oyun yer alıyor.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony tarafından sunulan PlayStation Plus, oyunları ile öne çıkıyor. Abonelik sisteminin kütüphanesinde çok sayıda oyun bulunuyor ancak bazı yapımlar bir süre sonra kütüphaneden kaldırılıyor. Xbox'ın Game Pass sisteminde de aynı durum mevcut.

Japonya'daki Playstation Store'da alınan ekran görüntüsüne göre 2024 yılının kasım ayında PS Plus Extra ve Deluxe kütüphanelerinden çok sayıda oyun kaldırılacak. Kütüphaneden kaldırılan oyunların oynanmaya devam edilebilmesi için satın alınması gerekecek.

Bu nedenle listedeki oyunları ekstra ücret ödemeden oynamak için kasım ayına kadar zamanınız bulunuyor. Sony tarafından henüz resmî açıklama yapılmadığını da belirtelim. Listedeki oyunların tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Kasım 2024'te PlayStation Plus'tan Kaldırılacak Oyunlar

  1. Red Dead Redemption 2
  2. Grand Theft Auto: San Andreas - The Definite Edition
  3. Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIX
  4. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
  5. Kingdom Hearts 3
  6. Kingdom Hearts: Melody of Memory
  7. The Sims 4: City Living
  8. Dragon's Dogma: Dark Arisen
  9. Mobile Suit Gundam Extreme Vs. Maxiboost On
  10. Superliminal
  11. Eiyuden Chronicle: Rising
  12. Klonoa - Phantasy Reverie Series
  13. Teardown
  14. What Remains of Edith Finch
  15. Overcooked! 2
  16. Blasphemous
  17. Moving Out
  18. Spelunker HD

Popüler Anime Death Note'un Oyunu Geliyor: Hangi Platformlara Çıkacak?
OYUN

Popüler Anime Death Note'un Oyunu Geliyor: Hangi Platformlara Çıkacak?

En başarılı animelerden biri olan Death Note'un oyunu ortaya çıktı. Peki, yeni anime oyunu hangi platformlarda oynanabilecek? İşte detaylar!

Önümüzdeki ay içerisinde PS Plus Extra ve Premium kütüphanelerinden kaldırılacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu yapımlar ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.