Pixel 8 Pro İlk Kez Resmi Olarak Görüldü!

Google, bir sonraki amiral gemisi Pixel 8 Pro'ya ilk kez web sitesinde yer verdi. İşte telefona dair detaylar ve paylaşılan görsel!

Pixel 8 Pro İlk Kez Resmi Olarak Görüldü!

Google'ın Pixel telefonları belki de şimdiye kadar en çok sızdırılan telefonlardan bazıları. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun güvenilir kanallardan sızan görüntülerini zaten görmüştük ve şimdi, Google yeni telefonunun pro modelini resmî web sitesinde ilk kez paylaştı.

Pixel 8 Pro, Google'ın "Google Abonelikleri ve Hizmetleri" tanıtım sayfasında görüntülenebiliyor. Resim Mishaal Rahman tarafından X (eski adıyla Twitter) üzerinde görüldü ve paylaşıldı.

İlk bakışta, sızdırılan görüntüde Pixel 8 Pro'yu Pixel 7 Pro'dan ayırmak zor. İki telefon da birkaç küçük farkla neredeyse birbirine benziyor. Daha yakından baktığımızda ise sızdırılan görüntüdeki telefonun arka kamera modülünün yeni bir tasarıma sahip olduğunu fark edebiliyouz.

Pixel 8 Pro, Google Web Sitesinde Görüntülendi

Pixel 8 Pro, hap+daire tasarımına sahip Pixel 7 Pro'nun aksine, hap şeklindeki tek bir muhafaza içine yerleştirilmiş üç ana kameraya sahip.

Pixel 8 Pro'nun ekranının da düz olması bekleniyor ki bu da Pro sınıfı Pixel'ler için bir ilk ancak Google'ın web sitesinde yayınladığı görselde telefonun arkası dışında başka bir şey göremiyoruz.

Pixel 8 Serisinin Depolama ve Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı
TEKNOLOJİ

Pixel 8 Serisinin Depolama ve Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Google'ın bu yıl piyasaya süreceği Pixel 8 serisine dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı. İşte serideki modellerin depolama ve renk seçenekleri!

Peki sizin Pixel 8 serisi telefonlardan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.