Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'in Türkçe Spikeri Ortaya Çıktı! (Video)

Futbol oyunlarına yeni bir rekabet getirecek olan UFL'in Türkçe spikeri nihayet ortaya çıktı. İşte detaylar!

Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'in Türkçe Spikeri Ortaya Çıktı! (Video)

EA'in geçtiğimiz yıl adı yenilenen futbol oyunu EA SPORTS FC'ye rakip olmayı amaçlayan UFL'in açık beta süreci nihayet başladı ve oyunun merak edilen Türkçe spikeri de ortaya çıktı.

Oynaması ücretsiz olacak yeni futbol oyunu UFL, Cristiano Ronaldo'nun yatırımcılığını üstlendiği oyun olarak dikkat çekiyor. Açık beta süreci bugün başlayan ve yalnızca 2 gün sürecek olan bu süreçte oyuncular oyunu ilk kez deneyimleme şansı yakaladılar.

Doğal olarak en merak edilen konulardan biri de oyunda yer alacağı söylenen Türkçe spikerdi. Bugün oyuncuların oyunu deneyimlemesiyle birlikte merak edilen Türkçe spikeri de nihayet öğrenmiş olduk.

UFL Türkçe Spikerinden İlk Video Geldi

Oyuncular Türkçe spikerin yapay zekâ ile hazırlandığını iddia ediyor, öyle ki sesi de kimse ile bağdaştıramıyorlar. Ayrıca diyalog yetersizliği ve çeşitlilik konusundaki sıkıntılar nedeniyle de oldukça durağan ve duygusuz bir anlatımın yer aldığını söylüyorlar.

Gelecekte spikerlerin gelişmesi elbette mümkün, keza UFL bu tarz açık beta süreçleriyle oyunun lansmanına kadar geri bildirimler alarak gerekli geliştirmeleri yapmayı amaçlıyor.

EA FC'nin En Büyük Rakibi: UFL'nin İkinci Açık Betası İçin Tarih Verildi!
OYUN

EA FC'nin En Büyük Rakibi: UFL'nin İkinci Açık Betası İçin Tarih Verildi!

EA Sports FC rakibi UFL’in ikinci açık betası PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için duyuruldu. İşte detaylar!

Peki siz UFL hakkında ne düşünüyorsunuz? Spikeri beğendiniz mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.