OPPO, Bataryası Dört Yıl Eskimeyen Reno11 FS'i Türkiye'de Satışa Sunmaya Hazırlanıyor

OPPO Reno11 FS modelini Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Peki OPPO Reno11 FS özellikleri ve fiyatı neler?

Oğuz Çakır -

Bir süre ara verdikten sonra Türkiye'deki faaliyetlerine yeniden hızlı bir başlangıç yapan OPPO, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin bir sonraki hamlesi ise Reno Serisi’nin AI yani yapay zeka özellikleriyle dikkat çeken OPPO Reno11 FS modelini Türkiye’de tanıtmak. Peki OPPO Reno11 FS özellikleri ve fiyatı ile kullanıcılara neler sunacak? İşte detaylar!

Mobil

En İyi Kameraya Sahip Telefonlar Belli Oldu: vivo Yükseldi, Huawei Zirveye Oturdu!

OPPO Reno11 FS şık tasarımı, yapay zeka özellikleri ve olağanüstü dayanıklılığıyla geliyor

OPPO, Türkiye'de Reno serisinin yeni üyesi olan Reno11 FS'i tanıtmaya hazırlanıyor. Şık tasarımı ve gelişmiş AI özellikleriyle dikkat çeken bu telefon, 120Hz Akıllı Adaptif Ekran gibi teknolojilerle birlikte geliyor. OPPO Reno11 FS, Ekim ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 685 4G işlemcisinden alan OPPO Reno11 FS, fotoğrafçılıkta yaratıcılığı artıran AI Silgi, AI Stüdyo ve AI Akıllı Görüntü Montajı 2.0 gibi özellikleri de destekliyor. OPPO Reno11 FS fiyatı ise 15.999 TL olarak belirlenmiş durumda. OPPO Reno11 FS'in teknik özellikleri ise şu şekilde:

Peki siz OPPO Reno11 FS modelini nasıl buldunuz? Türkiye'de uygun fiyatlı olarak kabul edilecek bir segmentte olan bu telefonu satın almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR