Bir İlke İmza Atacak: OnePlus Pad Pro Özellikleri ve Tasarımı Belli Oldu

Teknik özellikleriyle ve tasarımıyla kullanıcıları üzmeyecek OnePlus Pad Pro ortaya çıktı. Peki tablet neler sunacak?

Tunahan Karakış -

Son zamanlarda tablet pazarındaki çalışmalarına ağırlık veren OnePlus, Pad Pro modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tabletle ilgili bugüne dek çok fazla rapor ortaya çıkmazken, bu durum tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla büyük ölçüde değişti. İşte OnePlus Pad Pro teknik özellikleri, tasarımı ve tanıtım tarihi!

OnePlus Pad Pro Teknik Özellikleri, Tasarımı ve Tanıtım Tarihi

OnePlus Pad Pro tasarımsal açıdan geçtiğimiz sene satışa çıkan Pad modeline oldukça benziyor. Burada yine ince çerçeveler, dairesel arka kamera ve devasa boyutlarda bir ekran bizleri karşılayacak. Tabii, asıl değişiklik tabletin teknik özellikleri tarafında olacak. 

OnePlus Pad Pro, dünyanın ilk Snapdragon 8 Gen 3'ten güç alan tableti olacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; 1x 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 2x 3.0 GHz ARM Cortex-A720, 3x 3.2 GHz ARM Cortex-A720 ve 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ek olarak Adreno 750 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Bunların yanı sıra cihazda 3K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve 7:5 en boy oranı sunan 12,1 inçlik LCD bir panel yer alacak. 8/16 GB RAM ve 128/256/512 GB dahili depolamayla raflardaki yerini alacak tablet 67W hızlı şarjı destekleyen 9.510 mAh'lik bir bataryadan beslenecek. 

Ürün kamera tarafında çok fazla iddialı değil. Zira burada 8 Megapiksel selfie kamerası ve 13 Megapiksellik tek bir arka kamera karşımıza çıkıyor. Son olarak OnePlus Pad Pro'nun 27 Haziran'da düzenlenecek Çin etkinliğinde Ace 3 Pro modeliyle birlikte tanıtılacağını belirtelim.

Mobil

100W Hızlı Şarj ve 16 GB RAM: OnePlus Nord 4 Özellikleri ve Fiyatı

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR