OnePlus Pad 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Samsung dışında amiral gemisi tablet sunan markaların sayısı oldukça azalırken, OnePlus ile bunlara bir yenisi eklendi. İşte OnePlus Pad 2 özellikleri ve fiyatı

Mehmet Ali Ertunc -

Koronavirüs salgını sonrasında Android tabletlerde amiral gemisi modeller yerine fiyat / performans odaklı seçeneklere odaklanıldı. Samsung dışında amiral gemisi tablet sunan markaların sayısı oldukça azalırken, OnePlus ile bunlara bir yenisi eklendi. Markanın ilk amiral gemisi tableti: OnePlus Pad 2 resmen tanıtıldı.

OnePlus Pad 2 Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus Pad 2'nin 12.1 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı, 144 Hz yenileme hızı ve 2120 x 3000 piksel çözünürlük sunuyor. 900 nit maksimum parlaklığa ulaşabilen ekranın en boy oranı 7:5 seviyesinde. Kalem desteğinin yanı sıra akıllı klavye ile içerik üretmeyi kolaylaştırabiliyorsunuz.

8 GB / 12 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama seçenekleri ile gelen tablet, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alıyor. 3 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli bu işlemcinin çalışma frekansı 3.3 GHz'e kadar çıkabiliyor ve Adreno 750 GPU'ya ev sahipliği yapıyor.

Bluetooth 5.4, NFC ve Wi-Fi 7 teknolojileriyle gelen tablet, Android 14 ve OxygenOS 14 ile kutudan çıkıyor. OnePlus telefonunuz ve tabletiniz arasında gayet başarılı bir şekilde senkronizasyon sağlayabiliyorsunuz. 

Tabletin arka tarafında 13 Megapiksel f/2.2 diyaframa sahip ana kamera yer alırken, ön tarafta 8 Megapiksel f/2.3 diyaframa sahip kamera bulunuyor. Cihazın 9510 mAh kapasiteli bataryası 67W hızlı şarj cihazı ile 30 dakikada yüzde 60'dan fazla şarj olabiliyor ancak şarj aletini ayrıca satın almanız gerekiyor.

Mobil

OnePlus Nord 4 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus Pad 2 fiyatı 550 dolardan başlıyor. 1 Ağustos itibariyle Avrupa ve Hindistan pazarında satışa sunulacak.

Benzer İçerikler

YORUMLAR