Samsung ve Google'a Gözdağı: OnePlus'ın Yeni Telefonu 6 Yıl Güncelleme Desteği Alacak!

OnePlus, 16 Temmuz'da tanıtmayı planladığı yeni akıllı telefonuyla kullanıcılarına uzun süre Android işletim sistemi ve güvenlik yaması desteği sunacak!

Akıllı telefon üreticilerinin ürünlerine verdiği güncelleme desteğini artırdığı son dönemde, OnePlus da benzer bir hamle yaptı. Marka, 16 Temmuz'da tanıtmayı planladığı yeni akıllı telefonuyla kullanıcılarına uzun süre Android işletim sistemi ve güvenlik yaması desteği sunacak.

OnePlus Nord 4, 6 Yıl Güncelleme Desteği Alacak

OnePlus, uzun süredir sızıntılarla gündemde olan Nord 4 modelinin dört yıl Android işletim sistemi ve altı yıl güvenlik güncellemesi alacağını doğruladı. Hatırlanacağı üzere, akıllı telefonun selefi için üç yıl Android işletim sistemi ve dört yıl güvenlik güncellemesi sözü verilmişti.

Çinli üretici, bu hamlesiyle ürünlerine dört-beş yıl destek veren Xiaomi, OPPO, Realme ve vivo gibi rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. Ancak zirvenin yedi yılla Samsung ve Google'a ait olduğunu belirtelim. Bu şirketler, amiral gemilerine yedi yıl, giriş ve orta segment cihazlarına ise dört yıl destek sunuyor.

100W Hızlı Şarj ve 16 GB RAM: OnePlus Nord 4 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

100W Hızlı Şarj ve 16 GB RAM: OnePlus Nord 4 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde OnePlus Nord 4'ün özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte OnePlus marka yeni akıllı telefon modeli!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.