Snapdragon 8 Gen 4 İşlemcili OnePlus 13'ün Tamamen Değişen Tasarımı Sızdırıldı

Aralık ayında tanıtılması beklenen OnePlus 13'ün render görüntüleri ortaya çıktı. Tasarımda büyük bir değişikliğe gidildiği iddia ediliyor. İşte detaylar!

Bu yılın sonlarında tanıtılması planlanan OnePlus 13 hakkındaki söylentiler gün geçtikçe artmaya başladı. Snapdragon 8 Gen 4 işlemciye sahip ilk telefonlardan biri olması beklenen OnePlus 13'ün render görüntüleri sızdırıldı.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında tanıtılan OnePlus 12'nin halefi olacak yeni telefon modeli hakkında iddialı sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Yeni sızdırılan görüntüler ve açıklamalara göre OnePlus 13, tasarım ve teknik özellik olarak fark yaratacak.

OnePlus 13'e Dair Ortaya Çıkan Sızıntılar

Webio'da sızdırılan render görüntüleri telefonun sadece arka kısmına odaklanıyor. Arkadaki üçlü kameraların her birinin bir önceki modellere göre yükseltilmiş olduğuna işaret ediliyor.

Daha önce ortaya çıkan görseller ve OnePlus 12'de görülen dairesel kamera adası, yeni modelde dikdörtgen şeklinde tasarlanmış. Bu daha önce OnePlus 10 Pro'dan alıştığımız bir tasarım.

Ancak ortaya atılan bu iddiaları, Yogest Brar X hesabından bir gönderi paylaşarak yalanladı. Telefon modelinin kamera adasının yine daha önceki gibi dairesel bir tasarıma sahip olacağını söyledi.

Brar, aynı zamanda yine ortaya daha önce atılan iddialardan biri olan telefonun yeni bir ana ve telefoto kameraya sahip olacağını da düşünmüyor. Telefonun dörtlü mikro kavisli bir ekrana sahip olacağını ve bunun estetik ve rahat bir kullanım deneyimi yaşatacağını belirtiyor.

Güçlü Donanımıyla Öne Çıkan OnePlus 12 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Güçlü Donanımıyla Öne Çıkan OnePlus 12 Özellikleri ve Fiyatı

Yapılan tanıtım sonucunda OnePlus 12 özellikleri neler sorusunun cevabı belli oldu. Yeni akıllı telefon modeli güçlü donanım bileşenleri, 8K video kaydı ve fiyat etiketiyle dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.