One UI Watch 6 Beta Sürümü İki Yeni Akıllı Saate Daha Geldi!

Samsung'un popüler Galaxy Watch 5 ve 4 serileri için One UI Watch 6 beta sürümü kullanıma sunuldu. İşte detaylar!

One UI Watch 6 Beta Sürümü İki Yeni Akıllı Saate Daha Geldi!

Samsung'un One UI Watch 6 beta sürümü artık Galaxy Watch 5 ve 4 serileri için de kullanılabilir durumda.

Yeni sürüm, sağlık takibi ve diğer bazı özelliklerde değişiklikler getiriyor. Öne çıkan özelliklerden biri, Galaxy AI'ınh uyku içgörülerinin geliştirilmesi. Ayrıca kullanıcılar ekrandaki öğeleri seçmek için çimdik hareketini kullanabilecekler.

One UI Watch 6 Beta Nasıl Kurulur?

One UI Watch 6 Beta Sürümü İki Yeni Akıllı Saate Daha Geldi!

Galaxy Watch 5 ve 4 kullanıcıları, Samsung Members uygulaması üzerinden One UI Watch 6 beta sürümüne artık erişebilirler. Uygulamada yer alan beta sürüm seçeneğine dokunup "Katıl" seçeneğine basarak güncellemeyi Galaxy Wearable uygulamanıza ve saatinize yükleyebilirsiniz.

One UI Watch 6 beta sürümü, bazı özel modeller hariç olmak üzere Watch 5 ve 4'ün belirli modellerinde kullanılabilecek ancak bu beta sürümü yalnızca Bluetooth modellerinde geçerli olup, LTE modelleri için uygun olmayacak.

Yeni gelişme, Galaxy Watch 7 ve Watch 7 Ultra modellerinin Paris'teki Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılmasından hemen önce yaşandı. Bildiğiniz üzere Galaxy Watch 7, kutudan çıkar çıkmaz Wear OS tabanlı One UI Watch 6 ile birlikte gelecek.

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri
TEKNOLOJİ

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

Akıllı saat konusunda tavsiye istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırladığımız listede birbirinden başarılı olan en iyi akıllı saat modellerine göz atabilirsiniz.

Peki siz One UI Watch 6 güncellemesini deneme şansı yakaladınız mı? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.