One UI 7 Bekleyenlere Kötü Haber: Yeni Tarih Sızdırıldı!

Samsung'un Android 15 işletim sistemini temel alan One UI 7 arayüzü için test sürecini bu ay başlatması bekleniyordu. SamMobile yeni bir tarih ortaya attı.

Samsung'un Android 15 işletim sistemini temel alan One UI 7 arayüzü için test sürecini bu ay başlatması bekleniyordu ancak bu haberi yazdığımız 21 Ağustos itibariyle bu henüz gerçekleşmedi. Samsung haberleri ile yakından tanıdığımız SamMobile ise One UI 7 Beta sürümünün Eylül ayına ertelendiğini dile getirdi.

One UI 7 Beta Güncellemesi Eylül'e Ertelendi!

Tahmin edebileceğiniz üzere Galaxy S24 serisinin yanı sıra Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 modelleri One UI 7 ile buluşan ilk telefonlar olacak. Bu durumda ilk beta sürümleri de bu cihazlar için yayınlanacak. One UI 7 Beta'nın gecikme nedenine dair elimizde net bir veri yok ancak birçok kaynağın ortak bir görüşü var.

Samsung'un ilk olarak One UI 6.1.1 güncellemesini tamamlamak istediği ve o güncellemede yaşanan gecikme nedeniyle One UI 7 Beta'nın ertelendiği söyleniyor. One UI 7 güncellemesi Güney Kore, Çin, Almanya, Hindistan, Polonya, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere dahil olmak üzere yedi ülkede mevcut olacak.

One UI 7'nin Tüm Gizemleri Açığa Çıktı: Samsung Kullanıcılarını Neler Bekliyor?
MOBİL

One UI 7'nin Tüm Gizemleri Açığa Çıktı: Samsung Kullanıcılarını Neler Bekliyor?

Samsung Galaxy One UI 7'nin sızdırılan özellikleri ve yenilikleri ortaya çıktı. Yeni arayüz, kullanıcı deneyimini nasıl değiştirecek? İşte detaylar!

Tabii bu aşamalı bir süreç olacak ve bu 7 ülke arasında ilk güncellemeyi alan Güney Kore, Almanya ve ABD'deki kullanıcılar olacak. Beta sürümleri yüklemenizi tavsiye etmiyoruz, ancak One UI 7 Beta'yı mutlaka denemek istiyorum diyorsanız Samsung Members uygulaması üzerinden kayıt olmanız gerekiyor.