Netflix Dizisi One Piece 2. Sezon Ne Zaman?

One Piece dizisinin 2. sezon ne zaman çıkacak? İşte popüler manganın live action uyarlamasının yeni sezonu hakkında merak edilen sorunun cevabı!

Eiichiro Oda tarafından yaratılan popüler manganın live action uyarlamasını beğendiyseniz One Piece dizisinin 2. sezon ne zaman yayımlanacak sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Bu yazıda popüler dizinin yeni sezonuna dair merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

En iyi animeler denildiğinde akla ilk gelen yapımlardan biri olan One Piece'in live action sürümü 2023 yılının ağustos ayında yayımlandı. Dizi, birinci sezonun yayımlanmasıyla beraber tüm dünyada büyük beğeni topladı.

Birinci sezonu bitiren çok sayıda izleyici, popüler dizinin ikinci sezonunu merak içerisinde beklemeye başladı. Peki, aksiyon, macera ve komedi türlerindeki One Piece dizisinin yeni sezonu ne zaman yayımlanacak?

Netflix Dizi Önerileri - Temmuz 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Temmuz 2024

Sizler için derlediğimiz bu listemizde Netflix Dizi Önerileri (Temmuz 2024) ile karşınızdayız. Peki bu ayın en iyi Netflix dizileri neler?

Netflix Dizisi One Piece 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip olan One Piece live action dizisinin yeni sezonunun 2025 yılında yayınlanması bekleniyor. İkinci sezonun da tıpkı ilk sezon gibi sekiz bölümden oluşacağı tahmin ediliyor.

1 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan bir videoda yeni sezon çekimlerinin başladığı duyuruldu. Videonun açıklamasında "One Piece geri dönüyor. Hasır Şapka Korsanları 2. sezon için Cape Town'da" sözlerine yer verildi.

IMDb puanı yüksek Netflix dizileri arasında yer alan One Piece dizisinin yeni sezon bölümleri için henüz yayın tarihi paylaşılmadı. Resmî açıklama yapıldıktan sonra buradan bilgi vereceğiz.

İkinci sezon eylül ayı içerisinde bir video eşliğinde resmî olarak duyurulmuştu. Videoda "Senaryoların hazır olması biraz zaman alacak. O yüzden lütfen sabredin" ifadelerine yer verilmişti ancak tarih bilgisi paylaşılmamıştı.

Netflix'teki One Piece Dizisinin Oyuncuları

  • Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy)
  • Mackenyu (Roronoa Zoro)
  • Emily Rudd (Nami)
  • Jacob Gibson (Usopp)
  • Taz Skylar (Sanji)
  • McKinley Belcher III (Arlong)
  • Jandre le Roux (Kuroobi)
  • Milton Schorr (Don Krieg)

One Piece'in live action uyarlamasında Luffy karakterini Iñaki Godoy, Roronoa Zoro karakterini Mackenyu, Nami isimli karakteri ise Emily Rudd canlandırıyor. Oyuncular arasında ayrıca Taz Skylar, Jacob Gibson ve Jandre le Roux dahil olmak üzere pek çok isim yer alıyor.

One Piece Dizisinin Konusu

Netflix üzerinden yayınlanan One Piece dizisi, gizemli hazineyi bulmaya çalışan Luffy ve ekibinin maceralarını anlatıyor. İlk sezonunda 8 adet bölümün yer aldığı diziyi dijital yayın hizmeti Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!
İNTERNET

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!

Netflix hem Türkiye hem de dünyada geçtiğimiz haftanın en çok izlenen ve popüler olan dizileri açıkladı. İşte paylaşılan listede yer alan yapımlar!

Kısa süre içerisinde tüm dünyada çok büyük bir popülerlik elde eden One Piece dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başarılı bir dizi mi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.