Nintendo Switch 2'nin Fiyatı ve Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı: Beklenenden Daha Erken Geliyor!

Merakla beklenen Nintendo Switch 2 oyun konsolunun çıkış tarihi ve fiyatı resmi duyurudan önce sızdırıldı!

Barış Toku -

Japonya merkezli oyun konsolu üreticisi Nintendo’nun yaklaşık iki yıldır sessizliğini koruduğu Switch 2 ile ilgili yeni bilgiler gündeme geldi. Güvenilir kaynaklar, oyunseverlerin dört gözle beklediği konsolun tanıtım tarihini ve potansiyel fiyatını gün yüzüne çıkardı. Detaylar haberde.

Nintendo Switch 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi 

Satışa sunulduğu tarihten itibaren oyun konsolu pazarını adeta kasıp kavuran Nintendo Switch'in yeni nesil modeli ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yıllarca sessizliğini koruyan Nintendo'ya rağmen hala pek çok kişi tarafından dört gözle beklenen konsolun tanıtım tarihi sektörel kaynaklar tarafından ortaya çıkarıldı. Gelen son iddialar oyunseverleri sevindirecek cinsten.

Aktarılanlara göre, Nintendo'nun yakında duyurması beklenen yeni Switch 2, önümüzdeki ayın başlarında tanıtılacak. Güvenilir sektör kaynaklarından @moistycharlie, konsolun ekim ayının ilk haftalarında tanıtılacağını iddia etti.

Nintendo Switch 2'nin fiyatı ise kullanıcıları biraz üzecek. Zira yeni konsol, 299 dolardan satılan selefinin aksine 400 dolarlık taban fiyatına sahip olacak. Switch 2 bu fiyatıyla  Nintendo tarihindeki en pahalı konsol olacak. 

Bununla birlikte, geçmiş sızıntılar konsolun 60W şarj cihazı ve dock kullanımı için ikinci bir soğutucuya sahip olacağını gösteriyor. NVIDIA Tegra 239 platformu ile geliştirildiği belirtilen Swtich 2'nin Xbox Series X – PS5 seviyesinde bir performansa ev sahipliği yapacağı düşünülüyor.

Oyun

En İyi 10 Nintendo Switch Oyunu

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Benzer İçerikler

YORUMLAR