Nintendo Switch 2'nin Fiyatı ve Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı!

Merakla beklenen Nintendo Switch 2 oyun konsolunun çıkış tarihi ve fiyatı resmi duyurudan önce sızdırıldı!

Nintendo Switch 2 Söylentileri Artıyor: Ekranıyla İlgili Yeni Gelişme!

Japonya merkezli oyun konsolu üreticisi Nintendo’nun yaklaşık iki yıldır sessizliğini koruduğu Switch 2 ile ilgili yeni bilgiler gündeme geldi. Güvenilir kaynaklar, oyunseverlerin dört gözle beklediği konsolun tanıtım tarihini ve potansiyel fiyatını gün yüzüne çıkardı. Detaylar haberde.

Nintendo Switch 2 Fiyatı ve Tanıtım Tarihi 

Satışa sunulduğu tarihten itibaren oyun konsolu pazarını adeta kasıp kavuran Nintendo Switch'in yeni nesil modeli ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yıllarca sessizliğini koruyan Nintendo'ya rağmen hala pek çok kişi tarafından dört gözle beklenen konsolun tanıtım tarihi sektörel kaynaklar tarafından ortaya çıkarıldı. İddialar ise oyunseverleri üzecek cinsten.

Aktarılanlara göre, Nintendo'nun yakında duyurması beklenen yeni Switch 2 ne yazık ki bu yıl da satışa sunulmayacak. Güvenilir sektör kaynaklarından Hideki Yasuda, konsolun 2025'in ilk yarısında (nisan ve temmuz ayları arasında) çıkacağını iddia etti.

Nintendo Switch 2'nin fiyatı ise kullanıcıları biraz üzecek. Zira 299 dolardan satılan selefinin aksine yeni konsol 499 dolardan fiyatlandırılacak.

Bununla birlikte, geçmiş sızıntılar konsolun 60W şarj cihazı ve dock kullanımı için ikinci bir soğutucuya sahip olacağını gösteriyor. NVIDIA Tegra 239 platformu ile geliştirildiği belirtilen Swtich 2'nin Xbox Series X – PS5 seviyesinde bir performansa ev sahipliği yapacağı düşünülüyor.

En İyi 10 Nintendo Switch Oyunu
OYUN

En İyi 10 Nintendo Switch Oyunu

Bu yazımızda sizlere en iyi Nintendo Switch oyunlarını sıraladık.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...