Netflix'te Siber Kıyamet Gerilimi: Dünyayı Ardında Bırak Filmi Geliyor!

Bay Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail'den oldukça iddialı yeni proje yolda. "Dünyayı Ardında Bırak" filmi geliyor. İşte gösterim tarihi ve tüm detaylar!

Buse Erdoğan -

Bay Robot dizisi, yayınlandığı dönemde uzun bir süre gündemde kalmıştı. Sam Esmail tarafından kaleme alınmış Amerikan psikolojik gerilim-dram televizyon dizisinin konusu da oldukça dikkat çekiciydi.

Şimdi, dizinin yaratıcısı Sam Esmail, siber güvenlik ve paranoya gibi benzer temaları araştıran bir filmle geri dönüyor.

Filmin baş karakteri Elliot Alderson (Rami Male) birçok psikolojik sorunu bulunan ve uyuşturucu bağımlılığı ile boğuşan bir siber güvenlik uzmanı ve hackerdır.

Filmin Gösterim Tarihi Ne Zaman?

Netflix filmi 22 Kasım'da gösterime girecek ve 8 Aralık'ta yayınlanacak. Dünyayı Ardında Bırak filminin yıldızları Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali ve Kevin Bacon. 

Netflix'te siber kıyamet olarak adlandırılan filmin fragmanını yayınlayarak izleyicileri daha da heyecanlandırdı.

Esmail imzası taşıyan filmin Netflix tarafından kullanıcıya aktarılan olay örgüsü şu şekildedir;

Bir ailenin (Julia Roberts ve Ethan Hawke) tatili, giderek daha çok dehşet veren bir siber saldırıdan kaçmak için gece vakti iki yabancının (Mahershala Ali ve Myha’la) çıkagelmesiyle kesintiye uğrar. Yıkımın eşiğine gelen dünyada, herkes bulunduğu yeri kabullenmek zorundadır.

Sizin filmle ilgili ilk izleniminiz nedir? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsinz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR