Mortal Kombat 1'in Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve yakında piyasaya sürülecek olan Mortal Kombat 1'in yeni oynanış videosu oyuncularla buluştu. İşte detaylar!

Duyurulduğu ilk günden itibaren merak içerisinde beklenmeye başlanan Mortal Kombat 1'in yeni oynanış videosu paylaşıldı. YouTube üzerinden yayımlanan video, çoğu oyuncuyu önemli ölçüde heyecanlandırmayı başardı.

Mortal Kombat 1 Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

Dünya genelinde çok sayıda oyuncu tarafından uzun bir süredir merak içerisinde beklenen Mortal Kombat 1 isimli dövüş oyunu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Mortal Kombat 1'e ait yeni bir video paylaşıldı. Yayımlanan oynanış videosu, heyecan seviyesini artırdı.

3 dakika 27 saniye uzunluğundaki video, Lin Kuei'ye odaklanıyor. Dolayısıyla videoda Mortal Kombat serisinin en sevilen karakterleri Sub-Zero ve Scorpion dahil olmak üzere birçok karakter bulunuyor. Etkileyici grafikleri ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Mortal Kombat 1'in yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Mortal Kombat 1 Çıkış Tarihi

Dünya genelinde çok fazla sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen Mortal Kombat 1 19 Eylül 2023 tarihinde PC, Xbox Series X / S, PlayStation 5 ve Nintendo Switch platformlarına çıkacak.

Mortal Kombat 1 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Mortal Kombat 1 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Mortal Kombat 1 sistem gereksinimleri neler? Yeni Mortal Kombat oyununu yüklemek için kaç GB kullanılabilir alan gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtı!

En iyi dövüş oyunları arasında yerini almaya hazırlanan Mortal Kombat 1 hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu yapım ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.