Marvel's Spider-Man 2'den Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı! (Video)

Sony'nin PlayStation 5'e özel olarak geliştirdiği yeni Marvel's Spider-Man 2'den etkileyici bir oynanış videosu yayınlandı. İşte detaylar!

Marvel's Spider-Man 2'den Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı! (Video)

Sony bu yılın ilerleyen aylarında oyuncularla buluşacak olan Marvel's Spider-Man 2'ye yönelik yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Marvel's Spider-Man ile Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in devamı niteliğinde Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel's Spider-Man 2, bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri.

Geçtiğimiz gece düzenlenen State of Play etkinliğinde açık dünyadan oynanış videosu paylaşılan oyunda, açık dünyadaki etkinliklerden oyun içi kostümlere bir dizi detay gösterildi.

Marvel's Spider-Man 2 Yeni Oynanış Videosu

Oynanış videosu her dakikasıyla etkileyici olsa da en dikkat çeken detaylar haritanın 2 katına çıkarılması ve kostüm sayısının 65'ten fazla olması oldu.

Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim 2023 tarihinde yalnızca PlayStation 5'e özel olmak üzere piyasaya sürülecek.

Harita Büyüdü, New York Yeniden Yaratıldı: Spider-Man 2 Geliyor
OYUN

Harita Büyüdü, New York Yeniden Yaratıldı: Spider-Man 2 Geliyor

Spider-Man 2 genişletilmiş harita ve keşfedilmeyi bekleyen yeni New York haritası ile geliyor. Vizyon tarihi belli oldu. İşte tüm detaylar!

Siz de yayınlanan oynanış videosunu hemen yukarıdan seyredebilir, oyun hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.