Marvel Geri Döndü: Deadpool & Wolverine Gişede Rekor Kırıyor!

26 Temmuz'da beyazperdeyle buluşan Deadpool & Wolverine gişede adeta rekor üstüne rekor kırıyor!

Tunahan Karakış -

Marvel'ın kan kaybı yaşadığı ve gişede umduğunu bulamadığı son dönemde Deadpool & Wolverine işleri bir nebze olsun değiştirdi. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrolünde yer aldığı film, son raporlara göre gişede büyük başarı elde etti ve görünüşe göre bu başarısını vizyonda kaldığı süre boyunca sürdürecek.

Deadpool & Wolverine, Global Gişede 1 Milyar Doları Aştı

26 Temmuz'da beyazperdeyle buluşan Deadpool & Wolverine, ilk üç gününde 500 milyon dolarlık gişe gelirine ulaşmayı başarmıştı. İlerleyen süreçte de başarısını sürdüren yapım, son raporlara göre Kuzey Amerika'da 494,3 milyon dolar, uluslararası arenada ise 535,1 milyon dolar hasılat yaparak toplamda 1,029 milyar dolar gelir elde etti.

Deadpool & Wolverine, bu verilerle birlikte 1 milyar dolarlık hasılatı aşan 31. Disney filmi ve Marvel Sinematik Evreni'ndeki (MCU) 11. film olmayı başardı. Filmin vizyonda kaldığı süre boyunca bu başarısını sürdürmesi ve gişesini daha da artırması bekleniyor.

Deadpool & Wolverine; Marvel Studios, Maximum Effort ile 21 Laps Entertainment tarafından üretilen bir süper kahraman filmi. Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan bu yapım, Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) 34. filmi ve Deadpool ile Deadpool 2'nin devamı niteliğinde.

Film; Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells tarafından yazıldı ve Shawn Levy tarafından yönetildi. Bununla birlikte kadrosunda Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ve Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor.

sinema

Deadpool & Wolverine Ne Zaman Çıkacak?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR