Musk-Zuckerberg Kafes Dövüşünün Detayları Belli Oldu!

Musk-Zuckerberg kafes dövüşü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Elon Musk, kafes dövüşüne dair önemli bilgiler paylaştı. İşte merak edilen detaylar!

İki ünlü milyarderin merakla beklenen kafes dövüşü kapışması oldukça konuşuluyor. Yarışmayı ne zaman yapacakları ve kimin galip geleceği herkes tarafından yakından takip ediliyor.

Musk ve Zackerburg bu yarış için profesyonel dövüşçülerden eğitim alıyor ve düzenli antrenman yapıyor. Görünen o ki Threads ve X (eski adıyla Twitter) rekabeti ringe taşınarak tabiri caizse gerçek bir savaşa dönüşecek.

Musk-Zuckerberg Kafes Dövüşü Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Musk-Zuckerberg kafes dövüşü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Elon Musk, söz konusu dövüşün kendisi ve Zuckerberg'in kuruluşları tarafından yönetileceğini açıkladı. Canlı yayının hem X hem de Meta platformları üzerinden izlenebileceğini söyleyen Musk, kamera kadrajındaki her şeyin antik Roma'dan olacağını, modern hiçbir şeyin olmayacağını belirtti.

İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile görüştüğünü belirten Elon Musk, "efsane bir yer üzerine anlaştılar" ifadelerini kullandı.

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde X hesabından bir paylaşım yapmıştı. Musk, canlı yayın gelirlerinin gaziler için hayır kurumuna bağışlanacağını da ifade etmişti. Bu açıklamasının hemen ardından yeni paylaşımlar yapmıştı.

Onlarda da gün boyunca ağırlık kaldırdığını ve dövüşe hazırlandığını yazdı. Çalışmaya zamanı olmadığı için dövüş hazırlıklarını işe getirttiğini söyledi. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay UFC dövüşçüsü Georges St-Pierre ile antrenman bile yapmıştı.

Mark Zuckerberg'den henüz bir açıklama gelmedi ancak onun da bu dövüş için sıkı çalıştığını biliyoruz. UFC orta sıklet şampiyonu Israel Adesanya ve hafif sıklet şampiyonu Alexander Volkanovski’yle yaptığı antrenman görüntülerini sosyal medyada paylaşmıştı.

Ünlü Dövüşçü Khabib, Elon Musk'ın Talebini Reddetti: İşte Nedeni!
Yaşam

Ünlü Dövüşçü Khabib, Elon Musk'ın Talebini Reddetti: İşte Nedeni!

Rus karma dövüş sanatçısı Khabib Nurmagomedov, Elon Musk'ın eğitim talebini reddettiğini açıkladı. İşte Nurmagomedov'un teklifi reddetme sebebi!

Mark Zuckerberg'den Yanıt Gelmişti

Elon Musk'ın kafes dövüşünü X'te canlı yayınlayacağını açıklamasının ardından gözler Mark Zuckerberg'e çevrilmişti. Zuckerberg, Threads hesabından yeni bir paylaşım yaptı ve dövüşe hazır olduğunu dile getirdi. İlk meydan okuma için 26 Ağustos'u önerdiğini ancak Elon Musk'tan onay alamadığını söyledi. 

Paylaşımının devamında ise Elon Musk'ın canlı yayın gelirlerini hayır kurumuna bağışlayacağını söylemesi ile ilgili bir eleştiride bulundu. "Hayır işleri için gerçekten para toplayabilen daha güvenilir bir platform kullanmamız gerekmez mi?" sorusunu Musk'a yöneltti. 

Bakalım dövüş tarihi ile ilgili yakında yeni bir açıklama gelecek mi? Peki, siz herkesin merakla beklediği bu yarışın canlı yayınını izleyecek misiniz? Yorumlarda buluşalım.