Sevilen Marvel Dizisi Loki'nin 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Marvel'ın en başarılı dizilerinden biri olan Loki'nin uzunca süredir beklenen 2. sezonu için yeni fragman yayımlandı. İşte yeni tanıtım videosu!

Sevilen Marvel Dizisi Loki'nin 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Marvel’ın en sevilen dizilerinden biri olan Loki, ilk sezonunda her bölümüyle dikkatleri ve izleyicileri çekmeyi başarmıştı. Birkaç yıldır 2. sezonu beklenen diziye dair Marvel nihayet yeni bir fragman yayınladı. Peki, Loki 2. sezon fragmanı nasıl izlenir?

Michael Waldron tarafından yaratılan Loki dizisinin ilk sezonu 2021 yılında yayımlanmıştı. 6 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlanmasının ardından ikinci sezon için çalışmalara başlanmıştı. En iyi Disney Plus dizileri arasında yer alan Loki'nin yeni sezon için yeni video yayımlandı.

Loki 2. Sezon Fragmanı Nasıl İzlenir?

Loki Konusu

Marvel Studios'un sevilen dizilerinden Loki, "Avengers: Endgame"de yaşananların sonrası ele alıyor. Büyük bir popülerliğe sahip olan dizinin yönetmenliğini Kate Herron, baş yazarlığını ise Michael Waldron üstlendi.

Loki Oyuncuları ve Karakterleri

  • Tom Hiddleston (Loki)
  • Owen Wilson (Mobius)
  • Gugu Mbatha-Raw (Ravonna Renslayer)
  • Sophia Di Martino (Sylvie)
  • Tara Strong (Miss Minutes)
  • Eugene Cordero (Casey)
  • Wunmi Mosaku (Hunter B-15)
  • Neil Ellice (Hunter D-90)

Dizinin oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Loki karakterini Tom Hiddleston, Mobius karakterini ise Owen Wilson canlandırıyor.

Loki 2. Sezon Yayın Tarihi

İzleyiciler dizinin merakla beklenen 2. sezonunu 6 Ekim'den itibaren her zaman olduğu gibi Disney Plus'tan izleyebilecek.

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Disney Plus Filmleri - 2024
Sinema

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Disney Plus Filmleri - 2024

En iyi Disney Plus filmleri hangileri sorusunun cevabını merak eden kişiler için çeşitli türlerde birbirinden başarılı yapımların yer aldığı liste hazırladık.

Loki dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.