Linktree'ye Uygulanan Erişim Engeli Kaldırıldı!

İçerik üreticilerinin sıklıkla kullandığı Linktree'ye geçtiğimiz haftalarda getirilen erişim engeli kaldırıldı. İşte detaylar!

2016 yılından beri hayatımızda olsa da en çok da son dönemlerde popüler hâle gelen toplu bağlantı platformu Linktree, özellikle içerik üreticileri için büyük kolaylık sağlayan bir platform olarak biliniyor.

Kullanıcılar, kendi sosyal medya hesaplarının veya işletmelerinin bağlantılarını tek bir liste halinde topluyor ve bu listeyi tek bir bağlantı üzerinden paylaşabiliyorlar.

Ayrıca e-ticaret yapan içerik üreticileri, bu platform aracılığıyla alışveriş listeleri oluşturuyor ve müşterilere sunabiliyorlar ancak 13 Ekim tarihinde Linktree'ye ülkemizde erişim engeli getirilmişti.

13 Ekim'de Ne Olmuştu?

Linktree Erişim Engeli Kaldırıldı!

13 Ekim tarihinde gelen erişim engeli sonrasında Linktr.ee alan adına giriş yapıldığında, herhangi bir sonuç alınamıyor ve erişim engellenmiş gibi görünüyordu.

Aynı zamanda bu kararla birlikte Linktr.ee sitesine gitmeye çalıştığınızda "linktr.ee, 13/10/2023 tarihli ve 41 sayılı Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir." bilgisiyle karşılaşıyordunuz.

Bugün ise Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun internet sitesinden sorgulama gerçekleştirildiğinde Linktree için herhangi bir erişim engeli bulunmadığı görülebiliyor.

Engelli Sitelere Giriş İçin Kullanılabilecek Yöntemler
NASIL YAPILIR

Engelli Sitelere Giriş İçin Kullanılabilecek Yöntemler

Engelli sitelere erişmenin birçok yolu var. Sizler için engelli sitelere giriş nasıl yapılır? Detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.