Kärcher'ın Yeni Teknolojileri Temizliği Kolaylaştırıyor

Kärcher cam yüzeyleri kolayca temizlemek için kullanabileceğiniz yeni ürünlerini satışa sundu.

Temizlik teknolojileri dendiğinde akla gelen ilk markalardan biir olan Kärcher, ürünleriyle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda şirket, son olarak yeni nesil şarjlı cam temzileme makineleri ile karşımıza çıktı. Aynı anda hem kusursuz hijyen hem de pratik çözüm sunnan bu ürünler, ev işlerini adeta zahmetsiz hale getiriyor İşte detaylar!

Evde Temizlik Yapmayı Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler (2024)
Yaşam

Evde Temizlik Yapmayı Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler (2024)

Evinizi daha temiz ve düzenli hale getiren başlıca teknolojik ürünler hangileri? İşte, ev temizliğinde en çok kullanılan 5 teknolojik cihaz!

Kärcher ile Cam Temizlemek Artık Çok Kolay

Cam kuşkusuz temizlemesi en zor yüzeylerden biri. Üstelik camları temizlemeyi başarsanız bile dikkatli olmazsanız su lekesi gibi izler bu yüzeylerin hiç temizlenmemiş gibi görünmesine yol açacaktır. Neyse ki Kärcher'in yeni nesil şarjlı cam temizleme makineleri, camlarda iz bırakmayan kusursuz temizlik sonuçları sunarken, en zahmetli ev işlerini bile pratik bir hale getiriyor.

KÄRCHER WV 5 Plus NKÄRCHER WV 6 Multi Edition ve KÄRCHER WV 6 Plus modellerinden oluşan yeni ürünler, Ürünler, kablosuz tasarım ve gelişmiş bıçak teknolojisi sayesinde camlardan duş kabinlerine kadar her yüzeyde etkin temizlik sağlıyor. Merak edenler için yeni KÄRCHER ürünlerinin fiyatları ise şu şekilde:

  • KÄRCHER WV 5 Plus N – 3.699₺

  • KÄRCHER WV 6 Multi Edition – Fiyat belirtilmemiş

  • KÄRCHER WV 6 Plus – 4.299₺

Siz de bu KÄRCHER temizlik ürünleri hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız şirketin resmi internet sitesine göz atabilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.