IShowSpeed'in Avrupa Turu Pahalıya Patladı: Başkalarının Zararını Cebinden Karşıladı!

IShowSpeed, son Avrupa turunda takipçilerinin zarar verdiği arabalar için sahiplerine ödeme yaptığını açıkladı. İşte ödediği tutar!

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'ya olan sevgisiyle tanınan ve daha sonra ünü tüm dünyaya yayılan IShowSpeed gündemden düşmüyor. Halihazırda devam eden Euro 2024 kapsamında Avrupa turuna çıkan ve gittiği ülkelerde yayınlar açan ünlü yayıncı son dönemde pek de hoş olaylar yaşamadı.

Özellikle Norveç'te bir grup hayranının saldırısına maruz kalan sosyal medya fenomeni, bu gibi durumlarda hayranlarının çevreye verdiği maddi zararları kendi cebinden karşılıyor. Hatta ünlü yayıncı, son yayınlarından birinde takipçilerinin arabalara verdiği zarardan dolayı ödediği miktarı duyurdu.

IShowSpeed, Hayranlarının Arabalara Verdiği Zarardan Dolayı Ödediği Parayı Açıkladı

IShowSpeed, gitmiş olduğu ülkelerin kültürleriyle etkileşime geçmeyi sevse de Euro 2024 için çıktığı son Avrupa turu pek de istediği gibi gitmedi. Zira yayıncı, dünkü yayınında bir hayranının içinde bulunduğu arabaya doğru koşup camına vurmaya başlamasıyla adeta çılgına döndü.

Sosyal medya fenomeni, takipçilerinin zarar verdiği arabalar için sahiplerine ödeme yaptığını açıkladı. Hatta Avrupa turunda meydana gelen hasarlardan dolayı araç sahiplerine yaklaşık 50 bin dolar ödediğini belirtti. Artık insanların arabalarına para vermekten yorulduğunu ifade ederek takipçilerine sitem etti.

İşler Bu Sefer Beklendiği Gibi Gitmedi: IShowSpeed Saldırıya Uğradı!
Yaşam

İşler Bu Sefer Beklendiği Gibi Gitmedi: IShowSpeed Saldırıya Uğradı!

IShowSpeed, son Norveç ziyaretinde bir grup hayranı tarafından saldırıya uğradı! İşte ayrıntılar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!