iPhone X'e İsabet Eden Kurşun, Bir Askerin Hayatını Kurtardı!

Apple normal şartlarda ürünlerinin kurşun geçirmezliğine değinmiyor ancak yaşanan yeni olay, iPhone'ların kurşun geçirmediğini gösteriyor olabilir.

iPhone X'e İsabet Eden Kurşun, Bir Askerin Hayatını Kurtardı!

Nokia telefonlar uzun zamandır dayanıklılıklarıyla tanınıyor ve geçmişte de bu alanda en önde gelen markalardan biriydi.

Buna ek olarak, Apple Watch'ların ve iPhone'ların hayat kurtaran durumlarda önemli roller oynadığı vakalar da yaşandı ancak bu kez daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı.

iPhone X Kurşunu Engellemeyi Başardı

Savaş bölgesinde gelen kurşunun isabet ettiği iPhone X, İsrailli bir askerin hayatını kurtardı. Tam olarak hangi iPhone modeli olduğu söylenmiyor olsa da yayınlanan videoda arka kamera ünitesi telefonun iPhone X olduğu ihtimalini artırıyor.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ve Rabi Shai Graucher, askere hizmetlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerinin bir göstergesi olarak mermi ile kullanılmaz hâle gelen iPhone X'in yerine yeni bir iPhone 15 hediye etti.

Apple ürünleri daha önce de pek çok kez hayat kurtarmıştı ancak böylesi ilk kez görülmekle birlikte, Apple'ın iPhone'un kurşuna dayanıklılığı ile ilgili daha önce bilgi vermemiş olduğundan bir o kadar da ilginç bir durum.

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?
MOBİL

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

iOS işletim sistemine sahip olan ve yaygın olarak kullanılan iPhone modelleri yurt dışında ne kadar fiyat etiketiyle satılıyor? İşte iPhone yurt dışı fiyatları!

Peki siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.