Apple Resmen Açıkladı: İşte iPhone 16 Serisinin Tanıtım Tarihi!

iPhone 16 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı. Peki, Apple'ın en yeni akıllı telefonları ne zaman tanıtılacak?

Son bir yıldır hakkında binbir çeşit iddianın ortaya atıldığı yeni iPhone 16 serisi için geri sayım başladı. Son olarak Apple uzun süren sessizliğini bozdu ve yılın en çok beklenen etkinliğinin ne zaman düzenleneceğini duyurdu. İşte iPhone 16 serisi tanıtım tarihi!

Yeni iPhone 16 Serisi 9 Eylül'de Tanıtılacak!

Apple, kısa bir süre önce iPhone 16 serisinin 9 Eylül'de TSİ 20:00'de düzenlenecek lansmanda tanıtılacağını duyurdu. "Glowtime" olarak adlandırılan etkinlikte vitrine çıkacak tek ürün markanın akıllı telefonları olmayacak, zira bizleri Apple Watch Series 10 ve AirPods 4 gibi birçok yeni ürün karşılayacak.

Bununla birlikte, etkinliğin hemen ardından bir süredir beta testleri gerçekleştirilen iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia ve watchOS 11 gibi işletim sistemleri genel kullanıma sunulacak. Kısacası, 9 Eylül'de teknoloji dünyasının kalbi Apple'da atacak.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yaklaşan iPhone 16 modelinin Türkiye fiyatı kaç TL olacak? Yorumlarda buluşalım...