iPhone 16'nın Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı!

Güvenilir sektör kaynakları, iPhone 16'nın maketlerini paylaştı. Böylelikle akıllı telefonun tasarımı ve renk seçenekleri belli oldu!

Apple'ın Eylül ayında kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı iPhone 16 serisi için geri sayım başladı. Akıllı telefonlarla ilgili neredeyse her gün yeni bir detay paylaşılırken, son gelen raporlar standart modelin renk seçeneklerini ve tasarımını ortaya koyuyor.

iPhone 16 Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Sonny Dickson, yaklaşan iPhone 16 modelinin maketlerini paylaştı. Bu sayede akıllı telefonun tasarımı ve renk seçenekleri dolaylı yoldan belli oldu ve kullanıcıların akıllarında en azından görünümle ilgili çok fazla soru işareti kalmadı.

iPhone 16; mavi, sarı, siyah, pembe ve yeşil renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Hatırlanacağı üzere selefi iPhone 15'te de aynı seçenekler mevcuttu. Yani Apple'ın burada herhangi bir değişikliğe gitmediğini söylemek mümkün.

Apple, iPhone 16 ile birlikte birkaç yıldır kullandığı sensörlerin çapraz yerleştirildiği kamera tasarımına veda edecek. Şirketin bu kapsamda standart ve Plus'ta iPhone X benzeri bir kamera görünümüne yer vermesi muhtemel. Buradaki asıl fark ise kamera kurulumunun daha çıkıntılı bir yapıyı benimsemesi olacak.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!