iPhone 16 Pro'nun Dört Farklı Renk Seçeneği Ortaya Çıktı!

Bloomberg analisti Mark Gurman, iPhone 16 Pro modellerinin son renk seçeneklerinin tanıtımına birkaç gün kala ortaya koydu.

9 Eylül'de tanıtılacak iPhone 16 serisi için geri sayım artık başladı. Akıllı telefonlarla ilgili bugüne dek çok sayıda sızıntı ortaya çıkarken, kullanıcıların akıllarında tasarımdan özelliklere kadar bilinmeyen çok fazla soru işareti kalmadı. Son raporlar tanıtımına artık günler kalan serinin renk ayrıntılarını kapsamlı bir şekilde ortaya koyuyor.

iPhone 16 Pro Serisi Renk Seçenekleri

Bloomberg analisti Mark Gurman’a göre, iPhone 16 Pro’da geçen yıl tanıtılan mavi titanyum yerine altın titanyum renk seçeneği kullanılacak. Bununla birlikte, doğal titanyum, siyah ve beyaz renk seçenekleri aynı şekilde devam edecek. Hatta kaynak, yeni altın titanyum renk seçeneğinin bronz tonlarında olacağı belirtiliyor.

Standart iPhone 16 ve iPhone 16 Plus ise dört farklı renk seçeneğiyle gelecek: sarı, yeşil, pembe ve mavi. Hatırlanacağı üzere daha önce sarı renkle ilgili çok fazla rapor ortaya çıkmadı. Son olarak, Gurman’a göre Apple cephesinde serinin renk seçenekleri özelinde son dakika karar değişiklikleri olabilir.

Geçmiş bir söylentiye göre, Apple, titanyumun işlenmesi ve renklendirilmesi için özel bir yöntem geliştirmiş durumda. Böylelikle, iPhone 15 Pro modellerinde kullanılan fırçalanmış alüminyum kaplamaya göre çok daha parlak bir görünüm elde edilecek.

Sadece kaplama deyip geçmeyin. Bu parlak kaplama, Apple'ın geçmiş yıllarda kullandığı paslanmaz çelik ile benzer bir his yaratırken, çizilmelere karşı daha dayanıklı olması sağlanacak.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Yeni iPhone16 Pro serisinin eylül ayının ortasında çıkması beklenirken, ortaya çıkan yeni renk görselleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.