iPhone 16 Pro Max, Dünyanın En İnce Çerçeveli Akıllı Telefonu Olarak Tarihe Geçecek!

Apple’ın yakında tanıtacağı iPhone 16 Pro Max, dünyanın en ince çerçevesine sahip akıllı telefon modeli olarak tarihe geçecek.

Apple'ın çok yakında tanıtacağı iPhone 16 serisinin en üst düzey modeli iPhone 16 Pro Max hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre yeni amiral gemisi model, dünyanın en ince çerçeveli akıllı telefonu olacak. Detaylar haberde.

iPhone 16 Pro Max, 1.15mm

'lik Çerçevesiyle Rekor Kıracak!

9 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen yeni iPhone 16 serisinin amiral gemisi modeli iPhone 16 Pro Max'in ekran boyutu ve çerçevesi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Sektörel kaynakların iddialarına göre yeni telefon, devasa bir ekran boyutu ile gelirken, tarihe geçecek bir çerçeve kalınlığına sahip olacak.

Aktarılanlara göre Apple, iPhone 16 serisi ile birlikte Pro modellerin ekran boyutu artacak. Öyle ki, iPhone 16 Pro'da 6.3 inç, iPhone 16 Pro Max'te ise ise 6.9 inçlik ekranlarla karşılaşacağız. Ancak tahminlerin aksine ekran boyutlarındaki bu artış telefonların boyutlarına yansımayacak. Telefonlar bunun yerine oldukça ince çerçevelere ev sahipliği yapacak.

Son raporlara göre iPhone 16 Pro 1,2 mm, Pro Max ise 1,15 mm çerçeve boyutları ile birlikte gelecek. Pro Max modeli, selefi iPhone 15 Pro Max'e kıyasla yüzde 40 daha ince çerçevesiyle bu alanda yeni bir rekora imza atacak. Apple'ın yeni cihazlarında bu denli ince çerçeveler kullanmasının arkasında "Düşük Enjeksiyon Basıncıyla Kalıplama'' (LIPO) adı verilen bir tekniğin olduğu söyleniyor.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!