iOS 18 Beta 8 Yayınlandı: İşte Güncellemenin Detayları!

iPhone 16 serisinden sonra herkesin kullanımına sunulması beklenen iOS 18 için yeni test sürümü: iOS 18 Beta 8 geliştiricilerin kullanımına sunuldu!

9 Eylül tarihinde tanıtılacak olan iPhone 16 serisinden sonra herkesin kullanımına sunulması beklenen iOS 18 için test sürümleri yayınlanmaya devam ediliyor. iOS 18 Beta 8 sürümünün yanı sıra iPadOS 18, macOS Sequoia, visionOS 2 ve tvOS 18’in beta 8 sürümleri de geliştiricilere sunuldu.

iOS 18 Beta 8 Neler Sunuyor?

iOS 18 Beta 7'nin yüklü olduğu iPhone'larda yaklaşık 230 MB boyutunda bir güncelleme olarak görülen iOS 18 Beta 8 tahmin edebileceğiniz üzere herhangi bir yenilik sunmuyor. Önceki sürümlerde tespit edilen hatalar giderilerek iyileştirmeler yapılıyor.

iOS 18 Beta sürümündeki en büyük sorun, bataryanın çok hızlı bir şekilde tükenmesiydi ki halen bazı kullanıcılar bu sorunun devam ettiğini dile getiriyor. Tabii diğer yandan iOS 18.1 Beta test edilmeye devam ediliyor.

iPhone 17 Pro Max Bir İlke İmza Atacak!
MOBİL

iPhone 17 Pro Max Bir İlke İmza Atacak!

iPhone 16 serisinin tanıtılmasına sadece birkaç gün kala iPhone 17 konuşulmaya başlandı. İşte iPhone 17 Pro Max'i özel kılması beklenilen teknik özellik!

Apple final sürümü öncesinde RC (release candidate) sürümünü yayınlıyor. Bu kapsamda iPhone 16 serisinin tanıtıldığı gün veya birkaç gün sonra iOS 18 RC sürümünü görme ihtimalimiz yüksek. RC sürümünün üzerinden birkaç gün / hafta geçtikten sonra final sürümü yayınlanacak.