iOS 17.6 İçin Geri Sayım: iPhone Kullanıcılarına Neler Sunacak?

Apple, bir süredir beta çalışmaları devam eden iOS 17.6'nın kararlı sürümünü yayınlamak için geri sayıma geçti. Peki, yeni sürüm neler sunacak?

Son dönemde iOS 18 çalışmalarına ağırlık veren Apple, diğer taraftan mevcut sürümleri geliştirmeyi ihmal etmiyor. Şirket, son olarak geçen hafta iOS 17.6 Beta 4'ü kullanıma sundu ve görünüşe göre kısa bir süre içinde final sürümünü kullanıcılara sunacak. Peki, iOS 17.6 neleri beraberinde getirecek?

iOS 17.6 iPhone Kullanıcılarına Neler Sunacak?

Apple'ın iOS 17.6 güncellemesinin 21G79 yapı numarasına sahip olması bekleniyor. Dahası, beta sürecinden de anlaşılacağı üzere kullanıcılara çok büyük değişiklikler sunmayacak. Hatta, daha çok hata düzeltmeleri ve kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak iyileştirmeleri içereceği söyleniyor.

Yeni sürümle ilgili akılda kalan tek önemli detayın Apple TV uygulamasıyla ilgili olduğunu söylemek mümkün. Şu an için kapsamlı detaylar olmasa da MLS Season Pass izleyicileri için ‘Catch Up’ isimli yeni bir özellik sunulacağı ve bu sayede MLS yayınlarını kaçıranların maçların en önemli anlarını özetler halinde izleyebileceği belirtiliyor.

iOS 17.6 Beta 4 Çıktı: iOS 18 Öncesinde Neler Oluyor?
MOBİL

iOS 17.6 Beta 4 Çıktı: iOS 18 Öncesinde Neler Oluyor?

Birkaç ay içerisinde final sürümü yayınlanacak olan iOS 18'in geliştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken iOS 17.6 Beta 4 geliştiricilere sunuldu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.