Gizlilik ve Adrenalin Sevenlere: Popüler Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Steam, gizlilik ve aksiyon severlerin bir hayli hoşuna gidecek bir oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'yi MENA bölgesine dahil ederek eleştiri oklarının hedefi haline gelen Steam, indirimlerle ve kampanyalarla hayranların gönlünü almaya devam ediyor. Platform, son olarak gizlilik ve aksiyon severlerin bir hayli hoşuna gidecek bir oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı.

Intravenous, Steam'de Bir Günlüğüne Ücretsiz Oldu

Explosive Squat Games tarafından 2021 yılında piyasaya sürülen Intravenous, Steam'de bir günlüğüne ücretsiz oldu. Hayranlar, bugün 19:00'a kadar kütüphanelerine eklemeleri halinde normalde 350 TL'den satılan bu oyuna sonsuza kadar sahip olabilecekler.

Intravenous, kuş bakışı bir oyun olup gizlilik ve aksiyon unsurlarını başarılı bir şekilde harmanlıyor. Steam'de "Çok Olumlu" olarak etiketlenen oyunun açıklaması ise şöyle:

Gizliliğin esas rol oynadığı, gizlilikten kaçınanlar için silahlı arbedenin de eksik olmadığı soluksuz oynanışıyla Intravenous, zorlu ve yenilikçi bir gizlilik-aksiyon deneyimi sunarak sana adrenalin dolu anlar yaşatacak!

Steam Oyun İade Etme Nasıl Yapılır?
OYUN

Steam Oyun İade Etme Nasıl Yapılır?

Steam oyun iade etme şartları neler? Steam iade başvurusu nasıl yapılır? Steam para iadesi kaç günde yatar? İşte iade sürecine ilişkin bütün ayrıntıları!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!