Huawei Telefonlara Yeni Bir Özellik Ekleniyor!

Nisan ayında tanıtımı gerçekleştirilen Huawei Pura 70 serisi yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de, AI görüntü genişletme oldu.

Yapay zeka bu yıl akıllı telefon dünyasının trendi haline geldi. Apple Intelligence ile iPhone'lar yapay zeka ile güçlendirilirken, birkaç ay sonra tanıtılacak olan Galaxy S25'in de bu yıl olduğu gibi yapay zeka ile öne çıkması bekleniyor. Tabii Google doğrudan kendisi de yapay zeka alanında birçok çözüm sunuyor.

Huawei Pura 70, AI Görüntü Genişletme Geldi!

Nisan ayında tanıtımı gerçekleştirilen Huawei Pura 70 serisi de yayınlanan yeni güncellemeler ile bu trendi yakalamaya başladı. Ülkemizde de satılmakta olan Pura 70 Ultra'ya gelen yeni güncelleme telefona AI Görüntü Genişletme özelliği kazandırıyor.

AI Görüntü Genişletme adından da anlayabileceğiniz üzere çektiğiniz bir fotoğrafı, etrafını yapay zeka ile doldurarak daha geniş hale getiriyor. Galeri uygulaması üzerinden doğrudan yapabildiğiniz bu işlem öncesinde AI Görüntü Rütuş özelliğini de kullanabiliyorsunuz.

Huawei Pura 70 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Huawei Pura 70 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Huawei'nin yenilikçi akıllı telefon serisi Pura 70'in lansmanı çok yakında yapılacak. İşte, P serisinin yeniden yorumlandığı bu Pura 70 serisinin özellikleri!

347 MB boyutundaki HarmonyOS 4.2.0.176 güncellemesi bu özelliğin yanı sıra Temmuz 2024 güvenlik yamalarına da ev sahipliği yapıyor. Şu anda Çin'deki kullanıcılarla sınırlı olan güncelleme ilerleyen günlerde tüm ülkelere gelecek.