Huawei Mate 70 Pro Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı!

Huawei, Mate 70 serisiyle kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son raporlar, serinin Pro modeliyle ilgili teknik ve tasarım ayrıntılarını ortaya koyuyor!

Sektördeki pazar payını geri kazanmak için çalışmalarını sürdüren Huawei, çok yakında Mate 70 serisiyle kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son raporlar, yaklaşan serinin Pro modeliyle ilgili teknik özellik ve tasarım ayrıntılarını gözler önüne seriyor. Peki, Huawei Mate 70 Pro kullanıcılara neler sunacak?

Huawei Mate 70 Pro Neler Sunacak?

TechBoilers tarafından paylaşılan görsellere göre, akıllı telefonda selefi Mate 60 Pro'daki gibi dairesel bir kamera kurulumu mevcut olacak. Dahası, LED flaşın hemen üzerinde “AI-DC” yazılı yeni bir ibare olduğunu görüyoruz. Bu, yapay zekanın kamerada daha fazla rol aldığı şeklinde yorumlanabilir.

Kamera tarafında önemli değişiklikler söz konusu. Burada, selefindeki 50 Megapiksellik sensörün çözünürlüğünün 60 Megapiksele yükseltildiğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte, 12 Megapiksel ultra geniş açı sensörü ve 48 Megapiksel 5x periskop telefoto lens ise değişmeden kalacak. 

Huawei Mate 70 Pro'nun şirketin kendi üretimi Kirin 9100 yonga setinden güç alacağı iddia ediliyor. Şu an için bu yongayla ilgili detaylar sınırlı olsa da Mate 60 Pro'daki Kirin 9000S'ye kıyasla daha iyi performans ve verimlilik sunması bekleniyor.

En İyi Kameraya Sahip Telefonlar Belli Oldu: vivo Yükseldi Huawei, Zirveye Oturdu!
MOBİL

En İyi Kameraya Sahip Telefonlar Belli Oldu: vivo Yükseldi Huawei, Zirveye Oturdu!

Kamerası en iyi telefonlar neler sorusunu soran kişiler için en iyi kameralı telefonları sıraladık. İşte başarılı performans sergileyen cihazların listesi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!